Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek vikend vožnja+street race :)
balicdim:
znači klupice oko 15-16h pa se ide na street race
čekam raspored za idući mjesec da vidim kako radim, ak sam slobodan ujutro branje kuruza na selu (ak je neko zainteresiran da bere nek se javi na PM ;D ) i popodne sam slobodan ukoliko kao što sam već prije najavio žena ne rodi (blizu je termin)
--- Citat: _r0bi_ - 28 Kolovoz, 2012, 18:54:21 ---tako je daaaa frendee,Pralas kuka ko kaka baba a pun je kao brod ;))
oce nas vrijeme posluzit za vikend!?
--- Kraj citata ---
a znamo ko ima para .......................... babe :toothy3:
pralas:
hahahah zajebavam vas malo,za benzin se uvijek ima :laughing7:
pa čovječe moj bratić Robi ima za gorivo ;D
nemojte mi samo 15-16h klupice,recite točno vrijeme ;)
animatrix:
mi iz vukovara smrdimo i dolazimo narodnim kolima jer osjecki policijajci ne vole raskantane baotiane vidit u gradu :dontknow:
_r0bi_:
--- Citat: pralas - 28 Kolovoz, 2012, 20:30:50 ---hahahah zajebavam vas malo,za benzin se uvijek ima :laughing7:
pa čovječe moj bratić Robi ima za gorivo ;D
nemojte mi samo 15-16h klupice,recite točno vrijeme ;)
--- Kraj citata ---
hahahhahaha careeeee :headbang:
pa kontam da bi mogli u pola 16 okupljanje/razglabanje pa u 16 start za pistu??
--- Citat: animatrix - 28 Kolovoz, 2012, 21:02:54 ---mi iz vukovara smrdimo i dolazimo narodnim kolima jer osjecki policijajci ne vole raskantane baotiane vidit u gradu :dontknow:
--- Kraj citata ---
eeeeee bratic ne seri znas da ste uvijek dobro dosli :icon_thumright: :hello:
krpaa:
Jaooooo ako budemo išli u 16h taman cemo propustit drag kvalifikacije i sexy car wash aaaaaa :o :o http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/296069_3940470584051_718614220_n.jpg ETO VAM LINK SA PROGRAMOM :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju