Tehnički kutak > Styling skutera

skidanje boje

<< < (4/4)

robert:
da, tu na forumu sam kupio felge od aeroxa (slow rider i shelby500 GT:D)! bile su premazane sa najmanje 5 slojeva farbe i penzlom farbane!
važno je kad sa desolom skinete sve da operete felge sa nekim šamponom za pranje roštilja ili nečim drugim što nebi trebalo imati vosak u sebi kao što imaju neki šamponi za auto! tako će te skinuti farbu sa felge i odstraniti sve ostatke desola koji bi mogao ruinirati novi lak!

Micky_Slick:

--- Citat: vine5x - 06 Lipanj, 2008, 23:04:57 ---Falio je, zato šta je ivasol za skidanje masnoće (radio nekoliko puta snjim i dosta dobro skida masnoću ali boju uopće ne skida) a taj lavasol ću kupiti kad budem skidao boju s felgi i viditi kakav je.

--- Kraj citata ---
u pravu si,ali i ivasol skida boju...prije godinu dana san nasa na boku motora crtu od crnog spreja (nekome je bilo dosadno),prijatelj mi je reka za ivasol,ja ga kupia i sprej se skinia ko tempera...

robert:
onda budi sretan, jer to u spreju nije bio pravi lak nego neka farba za dekoracije možda!

Micky_Slick:
Mozda i je,ali jedino mi je bilo bitno sta je vise nema... :)

mako:
pozdrav drustvo...u vezi tog desola, zanima me dal se moze s njim skidati boja na plastici, jel ne nagriza plastiku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju