Tehnički kutak > Styling skutera

skidanje boje

(1/4) > >>

Ive_MHR:
Bubrezi na runneru vlasnik prije ih je prefarba sa crnim sprejem jer pod visokim pritiskom boja se skida ko da sa noktom skidas no ostalo je jos malo pa me zanima sa cim da to skinem da ne idem smirglat tj da ne ostetim bjelu ispod a da se crna skine.

stark1:

--- Citat: Ive_MHR - 25 Svibanj, 2008, 13:29:14 ---Bubrezi na runneru vlasnik prije ih je prefarba sa crnim sprejem jer pod visokim pritiskom boja se skida ko da sa noktom skidas no ostalo je jos malo pa me zanima sa cim da to skinem da ne idem smirglat tj da ne ostetim bjelu ispod a da se crna skine.

--- Kraj citata ---
100% imas keca iz pravopisa,potrudi se koristiti zareze

speed:
ocisiti sa razredjivacem ili benzinom

Ive_MHR:

--- Citat: gigo_sf2 - 25 Svibanj, 2008, 13:31:31 ---
--- Citat: Ive_MHR - 25 Svibanj, 2008, 13:29:14 ---Bubrezi na runneru vlasnik prije ih je prefarba sa crnim sprejem jer pod visokim pritiskom boja se skida ko da sa noktom skidas no ostalo je jos malo pa me zanima sa cim da to skinem da ne idem smirglat tj da ne ostetim bjelu ispod a da se crna skine.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

2 je ;D

speed - se nece dic boja ova ca je spoda?

speed:

--- Citat: Ive_MHR - 25 Svibanj, 2008, 14:17:40 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 25 Svibanj, 2008, 13:31:31 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

2 je ;D

speed - se nece dic boja ova ca je spoda?

--- Kraj citata ---

a cuj bolje da se i sama skine,lakse ces pobojati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju