Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Moderatore, koliko imaš godina, 8?
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2012, 12:06:50 ---svast, to se moglo na bolji nacin rijesiti :toothy3:
bok eladio gjuro je, daj mi stavi 50 postova da mogu otvoriti oglase
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2012, 12:06:50 ---btw... da su pobrisani SVI postovi bilo bi ih 2, a ne 7
--- Kraj citata ---
;D
mhr-team:
--- Citat: Gjuro - 22 Kolovoz, 2012, 12:01:05 ---
--- Citat: mhr-team - 22 Kolovoz, 2012, 11:34:30 ---
--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2012, 10:45:02 ---postoji pravilo zašto moraš imat 50 suvislih postova da bi prodavao preko naše tržnice, a tvoje je da se kao novi član toga pridržavaš..
dakle u tu svrhu ne postoji zašto kako ali itd..
gledaš teme, postaš nešto pametno i kad postaneš član ove zajednice (sa 50 postova) možeš prodavati na tržnici
IZNIMAKA NEMA
nadam se da daljnja objašnjenja nisu potrebna..
ako poznaš eladia onda osobno s njim dogovori drugačije u tvom slučaju..
ako znaš koji mod je pobrisao postove možeš to ovdje napisati..
--- Kraj citata ---
:notworthy: :icon_thumright:
u potpunosti se slažem...
jer neki žele samo iskoristiti forum tako što će im poslužiti kao sredstvo za prodaju pojedinih dijelova itd, dok za uzvrat ne ostavljaju ništa... pa ako već godinama svraćaš na ovaj forum (iako vidim da si regan tek od 6. srpnja 2010.) a nisi mogao nabiti tih 50 kvalitetnih postova? onda stvarno ne zaslužuješ ni da koristiš tržnicu na forumu...
po meni bi za tržnicu trabalo biti bar 200 postova a ne kako je sada 50...
za sve ostalo postoji njuškalo.hr :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To je samo tvoje mišljenje sva sreća. Svraćam godinama, da. 2010, 2011, 2012. To su godine, množina. Nebitno. Nisam tu radi druženja i čavrljanja jer imam puno više od 14 godina, jbga.
--- Kraj citata ---
ti si jedan pokvareni lažov, mućki provokator... i cijelo vrijeme lažeš... jer to je tvoj cilj... jer ti si mućki provokator...
tvoj cilj je bio da ispadne da su ti postovi obrisani, a igor je dobro zaključio, kako odjednom imaš 7 postova a svi ti obrisani :dontknow:
i prestani više da lažeš ovaj napaćeni narod na forumu, nemaš to pravo :angry7:
Drnda:
de anto smiri malo...
gle gjuro... pravilo je tu zato jer su likovi dolazili, stave oglas odmah i prevare nekoga... s tim pravilom se zeljelo to suzbiti tako da barem neko vrijeme provedes tu jer onda je manja sansa za prevarom jer ce netko znati vise o tebi ....
nisu krivi moderatori za to.. to je pravilo izglasano vecinom foruma jer su postale svakodnevne prevare :icon_thumright:
Gjuro:
--- Citat: Drnda-1 - 22 Kolovoz, 2012, 13:22:33 ---de anto smiri malo...
gle gjuro... pravilo je tu zato jer su likovi dolazili, stave oglas odmah i prevare nekoga... s tim pravilom se zeljelo to suzbiti tako da barem neko vrijeme provedes tu jer onda je manja sansa za prevarom jer ce netko znati vise o tebi ....
nisu krivi moderatori za to.. to je pravilo izglasano vecinom foruma jer su postale svakodnevne prevare :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma sve pet, nemam problema sa tim. Ali gle, onda otvoriš podsekciju "Test", di ljudi poput mene mogu doć i drndat. Ovaj je na osnovu toga što sam replayao na 20 tema u 20 minuta zaključio da me treba banat. Niti sam pisao pi*darije niti sam vrijeđao. Postoji X načina za suzbiti te prevarante, natjeraj ga da napiše OIB, uostalom po zakonu je dužan napraviti to ako se oglašava.
ivanm:
na ovom forumu zakon kaže da moraš imati 50 postova..
na nekim forumima možeš imati 10.
na nekima možeš dati jedan oglas mjesečno a više moraš platiti..
dakle postaš li suvislo u temama koje te privlače skupit ćeš postove.
ovo je članski oglasnik a ne opći, dakle skupljaju se ljudi koji vole skutere, čavrljaju o njima, voze ih i izmjenjuju iskustva i dijelove, nešto kao oldtimer klub..
ne možeš ni kupovati ni prodavati ako nisi član kluba, a ovdje se članstvo stječe postovima.. dok se ovdje pravdamo već si mogao skupiti nekoliko koji nisu trollanje.
za sve ostalo postoji njuskalo.hr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju