Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Moderatore, koliko imaš godina, 8?
Gjuro:
Neki moderatori na ovom forumu zbilja ne bi trebali raditi posao moderatora. Već godinama svraćam na mojskuter a vlasnika weba se sjećam još od vremena kada smo zajedno komentirali na forum.hr-u. Sjećam se i posta kada je najavio da će pokrenuti mojskuter.com. Dakle ja sam prilično stara ojebina od čovjeka i ne dolazim tu da trolam. Radi ograničenja od 50 postova uvedenog na tržnicu nisam mogao dat oglas, a kad sam to iskomentirao nadobudni dječak koji je po zvanju "moderator" me banao i pobrisao mi SVE postove koje sam ikada imao. Eladio, kome daješ da ti moderira ovo... sramota ???
ivanm:
postoji pravilo zašto moraš imat 50 suvislih postova da bi prodavao preko naše tržnice, a tvoje je da se kao novi član toga pridržavaš..
dakle u tu svrhu ne postoji zašto kako ali itd..
gledaš teme, postaš nešto pametno i kad postaneš član ove zajednice (sa 50 postova) možeš prodavati na tržnici
IZNIMAKA NEMA
nadam se da daljnja objašnjenja nisu potrebna..
ako poznaš eladia onda osobno s njim dogovori drugačije u tvom slučaju..
ako znaš koji mod je pobrisao postove možeš to ovdje napisati..
mhr-team:
--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2012, 10:45:02 ---postoji pravilo zašto moraš imat 50 suvislih postova da bi prodavao preko naše tržnice, a tvoje je da se kao novi član toga pridržavaš..
gledaš teme, postaš nešto pametno i kad postaneš član ove zajednice (sa 50 postova) možeš prodavati na tržnici
IZNIMAKA NEMA
--- Kraj citata ---
:notworthy: :icon_thumright:
u potpunosti se slažem...
jer neki žele samo iskoristiti forum tako što će im poslužiti kao sredstvo za prodaju pojedinih dijelova itd, dok za uzvrat ne ostavljaju ništa... pa ako već godinama svraćaš na ovaj forum (iako vidim da si regan tek od 6. srpnja 2010.) a nisi mogao nabiti tih 50 kvalitetnih postova? onda stvarno ne zaslužuješ ni da koristiš tržnicu na forumu...
po meni bi za tržnicu trabalo biti bar 200 postova a ne kako je sada 50...
za sve ostalo postoji njuškalo.hr :icon_thumright:
Gjuro:
--- Citat: mhr-team - 22 Kolovoz, 2012, 11:34:30 ---
--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2012, 10:45:02 ---postoji pravilo zašto moraš imat 50 suvislih postova da bi prodavao preko naše tržnice, a tvoje je da se kao novi član toga pridržavaš..
IZNIMAKA NEMA
--- Kraj citata ---
:notworthy: :icon_thumright:
u potpunosti se slažem...
jer neki žele samo iskoristiti forum tako što će im poslužiti kao sredstvo za prodaju pojedinih dijelova itd, dok za uzvrat ne ostavljaju ništa... pa ako već godinama svraćaš na ovaj forum (iako vidim da si regan tek od 6. srpnja 2010.) a nisi mogao nabiti tih 50 kvalitetnih postova? onda stvarno ne zaslužuješ ni da koristiš tržnicu na forumu...
po meni bi za tržnicu trabalo biti bar 200 postova a ne kako je sada 50...
za sve ostalo postoji njuškalo.hr :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To je samo tvoje mišljenje sva sreća. Svraćam godinama, da. 2010, 2011, 2012. To su godine, množina. Nebitno. Nisam tu radi druženja i čavrljanja jer imam puno više od 14 godina, jbga.
igor.sb:
svast, to se moglo na bolji nacin rijesiti :toothy3:
bok eladio gjuro je, daj mi stavi 50 postova da mogu otvoriti oglase
Lp
btw... da su pobrisani SVI postovi bilo bi ih 2, a ne 7
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju