Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Moderatore, koliko imaš godina, 8?
Gjuro:
--- Citat: Grale - 23 Kolovoz, 2012, 09:14:10 ---
--- Citat: Gjuro - 23 Kolovoz, 2012, 07:57:02 ---
--- Citat: Grale - 22 Kolovoz, 2012, 19:12:05 ---govorim općenito,kolko ljudi dođe na forum,nabije 50 postova i onda zezne nekog na brzinu...to je neko ko je već operiral prije po forumu...ili oglasi iz usluge ista stvar
--- Kraj citata ---
Eto! A mene je magarac banao ne radi spamanja, nego zato jer sam na 10 tema odgovorio 10 stvari u 20 minuta... nigdje nije bio SPAM
--- Kraj citata ---
divan ti je rječnik i kultura...robert nije balavac da mores tak o njemu pričat,a i da je,to ti ne daje za pravo da tak pričas...
ako si ti bil onaj koji je stavljal smajlice,onda zasluzujes hlađenje
:dontknow:
--- Kraj citata ---
Gle, nisam ni ja balavac i ne dopuštam nikome da me sere bez objašnjenja, pa makar imao 60 godina. Moderator treba znati održavati red na ispravan način a ne bananjem bez ikakve najave. I ne, nisam "bil onaj koji je stavljal smajlice"
pajo:
gjuro čemu takvo ponašanje javno??
Sigurno nemaš 8god i razumiješ pročitati pravila i pridržavar se toga kao i svi ostali...ako si dobio ban onda je sigurno sa razlogom,mod ne dijele banane svakome...
Ajde se sad malo smiri jer ovo ne vodi nikamo,da nebi opet bio na hlađenju pozzz
Nemoj se sekirat... ;D
ivanm:
--- Citat: Gjuro - 23 Kolovoz, 2012, 07:57:02 ---
Eto! A mene je magarac banao ne radi spamanja, nego zato jer sam na 10 tema odgovorio 10 stvari u 20 minuta... nigdje nije bio SPAM
--- Kraj citata ---
ova izjava ti je za još jedan 48 satni bann..
Poggiali:
meni je glupo to pravilo sa odredjenim postovima da bi se moglo trgovati, i ovako i onako su moguce prevare, ali postoji mogucnost trgovine u 4 oka, tako da mi ne drzi vodu... koliko puta sam se u zivo naso sa nekim da bi trgovali...
ivanm:
nije ovo jedini forum na kojem je takvo pravilo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju