Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Moderatore, koliko imaš godina, 8?

<< < (4/11) > >>

mhr-team:

--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2012, 13:46:06 ---na ovom forumu zakon kaže da moraš imati 50 postova..

--- Kraj citata ---

ali kad bolje pogledaš postovi nisu mjerilo poštenja... uzmimo u obzir samo hac-a i još par njih...
hac je bio i moderator i sve i gle čuda prevari ljude za 30000+kn tak da ono  :dontknow:
što bi einstein rekao sve je to relativno  ;D

ivanm:
povuklo ga.. ja sam u početku s njim trgovao i trampio mnoge dijelove i niš me nije prevario..
s vremenom je skužio da može muljat valjda :dontknow:

Grale:
najgore od svega je to kaj neki od legendarnih članova(prevaranata) još uvijek se koriste tržnicom,preko drugih aktivnih članova...
a tu je najveći problem i najviše se bude prevara tu desilo

mhr-team:

--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2012, 18:10:26 ---povuklo ga.. ja sam u početku s njim trgovao i trampio mnoge dijelove i niš me nije prevario..
s vremenom je skužio da može muljat valjda :dontknow:

--- Kraj citata ---

stvarno ne znam što je... osobno sam sa njim trgovao tj. naručivao dijelove jedno 3,4x i moram priznati da sam svaki puta čekao pun k****...
nekad i po 3mj... dok se moj zadnji slučaj sa njim dobro zna, kad sam mu uplatio 450kn za preradu vilice i nosača koju mi nikad nije preradio i nije je želio ni vratiti, a zavlačio me punu godinu dana  :angry7:

--- Citat: Grale - 22 Kolovoz, 2012, 18:35:21 ---najgore od svega je to kaj neki od legendarnih članova(prevaranata) još uvijek se koriste tržnicom,preko drugih aktivnih članova...
a tu je najveći problem i najviše se bude prevara tu desilo

--- Kraj citata ---

navedi nam konkretno za koga znaš (ako znaš)... jer vjerujem da ima i takvih stvari...

Grale:
govorim općenito,kolko ljudi dođe na forum,nabije 50 postova i onda zezne nekog na brzinu...to je neko ko je već operiral prije po forumu...ili oglasi iz usluge ista stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju