Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (11/31) > >>

Miki-speedy:
 :dontknow:

Maurini-Tuning:
Bit ce to lijep Dragster :) Samo naprijed :headbang:

vedoz:
napravit ces ti masinu, sretno  :toothy10:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Domba - 23 Kolovoz, 2012, 00:41:24 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Kolovoz, 2012, 20:55:23 ---taj dragster ti je inače iz VK! bio je od mog frenda, išli s njim stalno u školu - bez kaciga ofkors  :headbang:

BTW jel zadnja lijeva ili desna plastika ima iznutra jedno kilu stakloplastike?!  :icon_biggrin:

ja sam bio suvozač na tom dragsteru u ljeto 2001 kad je ostao bez zadnjeg kraja! i iste zime smo frend i ja ga mjenjali s likom iz Našica za Cagivu Mito  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nisma jos oklope skinuo, ali vlasnici su svi iz okolice Osijeka... I po knjizici je bio crveni nekada.... A koliko sam uspio provjeriti imao je sudar ali samo 2007 za koji murija zna.

--- Kraj citata ---

za ovaj sudar murija ne zna  :toothy9: yep, ovaj je isto bio tvornički crveni, pa je 2000 bio metalic plavi (nakon sudara i onda ti je na njega stavljen malossi sport,gianelli NRX,polini vario i 17,5mm delorto) i 2001 je prelakiran u sivo! dragster je 98 ili 99 godina, ne mogu se sjetit točno  :icon_scratch:  ili je kupljen u zimu 98god ili je proizveden 98 pa kupljen 99, ne mogu se točno sjetit!

MALES SR180r:

--- Citat: Miki-speedy - 23 Kolovoz, 2012, 02:14:58 --- :dontknow:

--- Kraj citata ---

nez ja niš,ja sam samo copy/paste post od čoeka koji je slago tog dragstera,iz njegovog projekta...

ak laže on lažem i ja!  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju