Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (10/31) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: perki_ - 22 Kolovoz, 2012, 22:44:28 ---jako puno truda i novaca će trebati da se ovaj dragster vrati u normalno stanje ... štoviše nikako nije isplativo ga uopće slagati ... mislim nakon što sam složio jednog iz mrtvih da ti je puno isplativije naći i kupiti nekoga u bolje stanju

--- Kraj citata ---
Fino je rekao da ce mu to bit hobi,mozda nema pare u kesu mozda ce ga 3 godine slagat i mjesecno ulagat po 100kn u njega :icon_thumright:

zich:
Samo polako, ako ce ti trebat djelova javi se. Mislim da cu imat nesto uskoro.

Dragster ima 3 plastike u boji plus blatobran, tako da to nece biti problem srediti.

stunt_master:

--- Citat: perki_ - 22 Kolovoz, 2012, 22:44:28 ---jako puno truda i novaca će trebati da se ovaj dragster vrati u normalno stanje ... štoviše nikako nije isplativo ga uopće slagati ... mislim nakon što sam složio jednog iz mrtvih da ti je puno isplativije naći i kupiti nekoga u bolje stanju

--- Kraj citata ---
mislim da smo to odavno razzjresili, ovisnonst zvana tuning skutera nikako nije isplativa, al neulazi se u nju radi profita i isplativosti vec iz dobre volje ,zabave i zelje  :icon_thumright:

Domba:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Kolovoz, 2012, 20:55:23 ---taj dragster ti je inače iz VK! bio je od mog frenda, išli s njim stalno u školu - bez kaciga ofkors  :headbang:

BTW jel zadnja lijeva ili desna plastika ima iznutra jedno kilu stakloplastike?!  :icon_biggrin:

ja sam bio suvozač na tom dragsteru u ljeto 2001 kad je ostao bez zadnjeg kraja! i iste zime smo frend i ja ga mjenjali s likom iz Našica za Cagivu Mito  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nisma jos oklope skinuo, ali vlasnici su svi iz okolice Osijeka... I po knjizici je bio crveni nekada.... A koliko sam uspio provjeriti imao je sudar ali samo 2007 za koji murija zna.

--- Citat: zich - 22 Kolovoz, 2012, 23:07:50 ---Samo polako, ako ce ti trebat djelova javi se. Mislim da cu imat nesto uskoro.

Dragster ima 3 plastike u boji plus blatobran, tako da to nece biti problem srediti.

--- Kraj citata ---

Imam te u planu, fale neke plastike.

I za sve dusebriznike, nikakva mat boja ne dolazi u obzir.

MALES SR180r:

--- Citat: Miki-speedy - 22 Kolovoz, 2012, 22:39:25 ---Tacnije 39,7KS,144 kmh max brzina
Serijska termogrupa busena na 68mm sa bgm55 radilicom,opasno pravo  ;D

--- Kraj citata ---

miki a tačnije od tvojih tačnih podataka je ovo

Some specs:

should have about 36hp (original 180cc engine has 15-16hp on the wheel) on the rear wheel, have to dyno it soon
0-62mph: ~ 5 sec
Top speed: upright sitting, a little over 100 mph, have to test it on the Autobahn soon :)
Fuel consumption: ~ 10l V-Power 100 for 62mls (23mpg) :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju