Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.
mhr-team:
auuuuuuu dogo nisam vidio auspuh u lošijem stanju, ali svaka čast domba, spasio si ga :icon_thumright:
sad izgleda odlično... ja bih još top presvukao u karbon foliju i stavio karbon foliju na ovaj nosač auspuha, čisto da malo dođe do izražaja i da ne bude monotono, a opet mislim da bi izgledalo ljepše i sportski-je ;D
Grale:
--- Citat: mhr-team - 22 Veljača, 2013, 15:36:06 ---auuuuuuu dogo nisam vidio auspuh u lošijem stanju, ali svaka čast domba, spasio si ga :icon_thumright:
sad izgleda odlično... ja bih još top presvukao u karbon foliju i stavio karbon foliju na ovaj nosač auspuha, čisto da malo dođe do izražaja i da ne bude monotono, a opet mislim da bi izgledalo ljepše i sportski-je ;D
--- Kraj citata ---
Đe ti nestade potpis :laughing7:
Da se nadovežem na druga antu u vezi karbon folije, ako imaš kakve nedoumice dali ju stavit ili ne, slobodno ju stavi.
Frendu smo prije kojih tjedan dana stavili foliju na top i drži odlično :icon_thumright:
Malo smo se preračunali oko stražnje strane, pa nam je spoj folije došel na prednju stranu(sva sreća pa nije jako primjetno) :icon_biggrin:
Znam da je gumy ljepio, al nije bilo update-a u njegovoj temi pa neznam kakvo je stanje kod njega u vezi folije :dontknow:
mhr-team:
odavno sam stavljao te folije i niti jedna nije izgorila :icon_thumright:
po meni definitivno jako dobra stvar, a uljepša izgled auspuha :icon_thumright:
Sent from my ASS
Domba:
--- Citat: mhr-team - 22 Veljača, 2013, 15:36:06 ---auuuuuuu dogo nisam vidio auspuh u lošijem stanju, ali svaka čast domba, spasio si ga :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
budem vidio sto se tice karbon folije, jel vec ima nesto tipa "karbom" na topu. Moram vidjeti koliko cu to moci ocistiti... To bi se mogao kasnije pozabaviti. Nije ravan lim, nego je nesto kao pleteno pa neznam kako bi se na to uhvatila folija, osjeti se pod rukama da ima ispupcine i udibine... Uglavnom taj dio ne trune, pa nije hitno da rijesavam nesto.
_r0bi_:
opaaaaa prst gore za dugo ocekivani nastavak radaa :icon_thumright:
ali skaj cola i poso :icon_scratch: :jerk:
:notworthy: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju