Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (29/31) > >>

Domba:
Nasao sam bio jedne u UK za 10 funti ali je lik za postarinu trazio 100 funti, sto mi je neisplativo.

Domba:
Evo malo se radilo.

Uzeo sredjivati auspuf, jel je odluka pala da u ovo recesiko vrijeme nemam sredstava da odmah stavim yasunia, nego jedno vrijeme ce se voziti nrx, ipak nece ici sve novo :(

Kako nisam slikao prije nego smo poceli raditi. Evo jedna slika od prije, valjda auspuh svi znate prepoznati:

Za pocetak se uhvatilo zicane cekte na busilici i lagano se grebalo:

Kada se sve to poslozi i recesija + (alat, pacijent i puno znoja) izgleda ovako:

Zatim malo bojanja:

I finalni proizvod:

Ja zadovoljan.

Komentari su dobrodosli.

perki_:
Samo hrabro naprijed .... ali mislim da ti je taj auspuh najmanja briga :)

Grale:
Nisu baš neke velike slike, ali pristojno izgleda auspuh, jedino kad bi uspio tu udubinu izvuć.
Nema tog auspuha, koji nakon kratkog tretmana nebude izgledal ko novi :)

Domba:

--- Citat: perki_ - 22 Veljača, 2013, 15:03:28 ---Samo hrabro naprijed .... ali mislim da ti je taj auspuh najmanja briga :)

--- Kraj citata ---

Znam da aspuh nije najveci problem, ali eto pruzila mi se prilika da to rijesim, i ono najgore bilo mi ga zao gledati kako trune u garazi.

Da samo webshop da na kartice na jedno 12 rata vec bi vjerovatno postimavao masku lagano. Ovako kako skupim neki keš moram ga dalje preokrenuti i tako u krug... Ali ako bude sve po plani vjerovatno do hapeninga bude gotov, osim ako opet negdje nesto ne pobjegne.

--- Citat: Grale - 22 Veljača, 2013, 15:05:02 ---Nisu baš neke velike slike, ali pristojno izgleda auspuh, jedino kad bi uspio tu udubinu izvuć.
Nema tog auspuha, koji nakon kratkog tretmana nebude izgledal ko novi :)

--- Kraj citata ---

Pokusao grijanje/hladenje nije htjela puknuti, tako da ostavio, ne smeta zasada. Uvjeravam se da je auspuh samo privremeni :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju