Općenito > Generalno o skuterima
Kupvina 1. skutera (hona x8rs)
nodius:
--- Citat: dedhinjo - 21 Kolovoz, 2012, 11:28:39 ---A jbg to kosta taj speedfight2 kolko vidim.Ovaj sam u mogucnosti dobit za 300 eura pa neznam?!
--- Kraj citata ---
kolko para tolko muzike...
dedhinjo:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Kolovoz, 2012, 11:35:14 ---Jel to ovaj?
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/honda-x8rs-70-cm3-oglas-5727773
--- Kraj citata ---
Da to je taj,i sto kazete?
BTW to za kolko para tolko muzike znam :D svi bi jeftino a dobro a nitko nebi skupo a lose :icon_biggrin:
Ali ja ni netrazim bas nesto ekstra,trenutno jos nemam vozacku pa bi se samo malo po sporednim ulicama vozikao dok nebih polozio
Sad sam jo malo ljudi kontaktirao ako bi htjeli spustiti cijenu :/
Za kolko para bi se mogao kupiti solidan skuter (rabljeni)?
nodius:
pa kupi si skuter imas i runnera i sf2 za nekih pristojnih 6-7 max. 8 tisuca
Tomi_ZG:
Ja tu hondu nebi kupio jer treba uložit u nju još dosta love,registracija nekih 800-900kn,gume su mu ubijene,znači još oko 700-800kn s ugradnjom,kilometražu nije ni napisao,ko zna u kakvom su stanju rolice,remen,karike,ležajevi radilice... po meni mačak u vreči,a ti ak se hoćeš kockat ga kupi
dedhinjo:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Kolovoz, 2012, 11:50:38 ---Ja tu hondu nebi kupio jer treba uložit u nju još dosta love,registracija nekih 800-900kn,gume su mu ubijene,znači još oko 700-800kn s ugradnjom,kilometražu nije ni napisao,ko zna u kakvom su stanju rolice,remen,karike,ležajevi radilice... po meni mačak u vreči,a ti ak se hoćeš kockat ga kupi
--- Kraj citata ---
Ah pa jel ima nesto za tu cijenu od oko 300-400 eura?Nasao sam Malaguti F 12 za 500 eura?!
Ja opet napominjem da nije sad to meni za voznju po gradu trenutno (Bar dok ne polozim)!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju