Općenito > Generalno o skuterima

Kupvina 1. skutera (hona x8rs)

(1/10) > >>

dedhinjo:
Pozdrav
Upravo se spremam kupit prvi skuter.Uzeo bih si nesto jeftino tek tolko da imam neko prijevozno sredstvo :D

Uglavnom nemam blage veze o skuterima i trazio sam oglase pa njuškalo.

Za oko mi je zapeo HONDA 8xrs koji inace ima 50 ccm3 ali ovaj ima malossi kit 70 ccm3(sto je to uopce i jeli zakonito?).Jedino sto je to 1999 godise pa sad neznam?Cuo sam da su to jedni od najboljih skutera i da su dugotrajni.

Takodjer me zanima kako to ide s registracijom i svim ostalim stvarima kad se kupuje rabljen skuter.Da li moram do javnog biljeznika ili nesto slicno?

Puno hvala na odgovorima

Lumpri:
kad kupiš skuter normalno ideš kod bilježnika i ne plačaš porez jer je 50ccm a bilježnik te ispadne oko 100kn registracija je mislim oko 700kn prva...e sad taj kit čim ide preko 45km/h nije zakonit ali ne obaziri se na to ugradi električnu blokadu i sve ok kad zatreba ideš 45km/h a kad je isključena ideš kolko ože potegnit...

moj savjet šta se tiče te hone nemoj kupovat jer češ se zajebat pošto skoro nigdje nema djelova za nju nit za mašnu nit za plastike fredn ima tu hondu i kad mu je krepala prvo je 2 miseca tražija djelove da je napravi tako da ako je sjebeš vjerojatno če duže ležat u garaži...uzmi neki skuter koji se češče viđa na  cesti za šta možeš nač djelove

nodius:
kupi dobar skuter kao runner 50 ili speedfight2 za njih uvijjek ima dijelova, ali mislim da su za sf2 skuplji...

dedhinjo:
A jbg to kosta taj speedfight2 kolko vidim.Ovaj sam u mogucnosti dobit za 300 eura pa neznam?!

Tomi_ZG:
Jel to ovaj?

http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/honda-x8rs-70-cm3-oglas-5727773

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju