Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
master_o_fight:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 29 Svibanj, 2008, 01:11:05 ---jbt ja sam ovo sanjao :icon_scratch: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
lol :happy3:
MaLi_OdvALjivAc:
ili to ili je neko brisao postove, zbunjen sam skroz :toothy3:!! :dontknow: ovo za zx, serijalu i karb da vraca, jer mu se ovo sjebalo :toothy3:
Crazy Kuree:
Možda sam prije još govorio kad mi prvi put zacviko govorio sam da ću to ubacit pa se odlučio da zadržim ovaj put mi prešlo granicu :icon_biggrin: dobio sam 2 karb dellorto 17.5 za moj 21 :icon_biggrin: posudio od frenda ZX a njemu stavio shot, prije već je probavo s nardom i kaže da ide dosta bolje sa shotom prezadovoljan je inače ima base setup sa 19 karb i ostalom popratnom ekipom
gumy:
kad si tako nešto već išao slagati mogao si uzeti lc kit, i za 400-500 kuna kupit i vodenu pumpu i hladnjak i sve što ti treba...
Crazy Kuree:
bio sam u planu uzet LC i due+ al bi me izašlo dosta skuplje a i kariku bi moro mjenjat često. a stavio bi el. bosh pumpu samo tad to nisam znao a ovaj od kojeg sam trebo kupit izgubio ili mu ukradena vodena pumpa sa deklom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju