Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
baotian500:
e svaka cast...treba puno volje i truda,ali eo,izgleda da si ti sve imao....sad promjeni zvono i prodaj mi motor,meni se neda sredivat,ja bi nes gotovo :toothy9:
Crazy Kuree:
--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 02:03:12 ---nije ni cudo sto fino ide kad imas toliko malossi naljepnica :zubo:
a kad ce u crveno bijelu komb kao u avataru :frajer:
--- Kraj citata ---
Trebo je bit u Crno i tamno crvenu boju farban a prednja plastika trebala bit prerada od aeroxa (imam plastiku od aeroxa prednju) treba isjeć moju i tu i onda spojit onako da bude Evil eye preko svjetala moji, fora je, al zaribo bio pa sam moro dat 880kn u djelove... možda na godinu al onda će zbilja bit extra skuter na izgled ovak mi se zadnji kraj sviđa a prednji ne... bilo bi dobro kad ga ofarbam i drag volan nabacit... to još sve budem vidio jer idem ove god na fax u osijek neću bit kod kuće skoro nikad tak da sumnjam da ću se i vozit na skuteru a ne vrijedi u osijek ga doterat
Crazy Kuree:
--- Citat: baotian500 - 25 Svibanj, 2008, 02:16:26 ---e svaka cast...treba puno volje i truda,ali eo,izgleda da si ti sve imao....sad promjeni zvono i prodaj mi motor,meni se neda sredivat,ja bi nes gotovo :toothy9:
--- Kraj citata ---
da znaš da bi ga prodo kad bi mi neko donio 12000kn...Novi skuter sam kupio(16000kn s svim me izašlo)+ uloženo je dosad oko 1500eura na djelove,da ne brojim sitne djelove kao sprejeve, svjećice,rolice itd od djelova je na njemu bilo prije: malossi sport (3klipa sahranio i kit),seriski cilindar sahranjen ali sam ga preradio i kad ovo zariba ide na bušenje taj seriski,seriska radilica(navoji pojedeni)...malossi MHR replica auspuh,TP variomat,dellorto 17.5,20.5,19, mikuni 16, 2 rms gljive i hebo spužvana to sve pogubljeno ili sjebano ili prodano...
Crazy Kuree:
Planovi propali Klip se počeo topit opet ponovo na full gasu LOL dugo je i bio i previše me zajebavo tak da mi donekle drago što zaribo a cilindar ko i prošli put netaknut... Sad stavljam serijalu ZX i 17.5 karb sve ostalo isto i još rolice 4.7g heh dalje planiram uzet malossi sport i stavit opet gianelli shot i kad skupim pare kupit još veći karb. jer mi se to pokazalo najbolja opcija dugotrajan a ide super i min. ga treba štelat, jednom je izdržo mj dana bez ikakvog diranja a nije izgubio ni start ni krajnju
MaLi_OdvALjivAc:
jbt ja sam ovo sanjao :icon_scratch: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju