Ostalo > Sportski kutak

Premiership

<< < (2/3) > >>

wonderkid:
Gledao sam tekmu,frimpong nije ni blizu songa,taj frajer se nezna sastat sa loptom,po cemu je on dobar,po meni je song bolji igrac od xabi alonsa ili mascerana na toj poziciji,kompletniji je igrac,arsenal nikad ni nije imao realizaciju ako nije igrao henry berkamp ili van persie a sad kad je otisao tko ce zabijat,gervinho i walchot su jos mlecni za to,jedino arshavin moze nesto tu popravit

marko_AeRoX:

--- Citat: wonderkid - 20 Kolovoz, 2012, 20:55:04 ---Gledao sam tekmu,frimpong nije ni blizu songa,taj frajer se nezna sastat sa loptom,po cemu je on dobar,po meni je song bolji igrac od xabi alonsa ili mascerana na toj poziciji,kompletniji je igrac,arsenal nikad ni nije imao realizaciju ako nije igrao henry berkamp ili van persie a sad kad je otisao tko ce zabijat,gervinho i walchot su jos mlecni za to,jedino arshavin moze nesto tu popravit

--- Kraj citata ---

Berkamp i Henry su bili puno bolji igrači od Van Persiea. Činjenica je, da Wenger nije trpio Van Persiea, od njega nebi bilo ništa. On je imao sezone pune ozljeda i više je prosjedio nego igrao. Spojio je jednu sezonu i sad je zvijezda velikog kalibra. Volim njegov stil igre, ali govoriti da je nezamjenjiv je jednostavno krivo. Frimpong ima nešto više od 20 godina ako se ne varam, kad "naraste" bit će igrač dobrog kalibra, isto kao i većina iz Arsenalove škole. K tome treba spomenuti da Wenger primjenjuje novu taktiku bez tog defenzivnog veznog i pokušava Oxa prilagoditi na centralnog. Mislim da će od sad igrati na 3 tvrda centra, 2 krilna napadača i isturenu špicu.

marko_AeRoX:
Hopla, prvi šok sezone.

Everton 1 : 0 Manchester Utd.

Čak ni Van Persie nije pomogao...  :laughing7:

nodius:

--- Citat: wonderkid - 20 Kolovoz, 2012, 20:18:11 ---Chelsea ce nadjacati oba Mana ovu sezonu ;D

--- Kraj citata ---

no Drogba, no Chelsea! --> pazi sta ti kazem, pa nece torres levat zabit gol i prve treba on dok zagrije nogu nekih 30 minuta

stunt_master:
Ovo ce bit jos jedna uobicajna sezona gdje se United, Chelsea a od sada i City grizu oko prvog mjesta, a arsenal,totenham i ekipica to prate sa 4-5 mjesta....

Inace GGMU  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju