Ostalo > Sportski kutak

Premiership

(1/3) > >>

marko_AeRoX:
Evo temica jedna za sve ljubitelje Premiershipa. Otvoreno za sve rasprave. Pratim sve utakmice, ali definitivno navijam za Arsenal. Nebi bilo zanimljivo navijat za najjače.  :laughing7:

Slušam vaše dojmove, očekivanja za sezonu...

wonderkid:
Arsenal ce se boriti za ulazak u euroligu ;D Mislim da ce ove sezone Chelsea biti prvak,Man Utd i City mu nece moci nista,Totenham ce biti na kraju oko 10-og mjesta

marko_AeRoX:

--- Citat: wonderkid - 19 Kolovoz, 2012, 23:42:46 ---Arsenal ce se boriti za ulazak u euroligu ;D Mislim da ce ove sezone Chelsea biti prvak,Man Utd i City mu nece moci nista,Totenham ce biti na kraju oko 10-og mjesta

--- Kraj citata ---

Mislim da ne...  :toothy3:

Meni su prognoze oko Arsenala uvijek smiješne. Unazad zadnje 2-3 godine, uvijek se priča kako će biti na sredini ili ispasti ili takve gluposti. Prošlu sezonu su nakon 4 kola bili 17(!) pa su završili treći. Situacija se tokom sezone uvijek mijenja, a pojačali su se nekim kvalitetnim igračima. Cazorla, Podolski, Giroud (+ nadolazeći Sahin) su kvalitetna imena, a k tome treba dodati povratak Willsherea nakon ozljede. Vidjet ćemo.

Svakak mislim da City i Utd vode borbu za naslov, iako smatram da je Utd veći favorit.

wonderkid:
To su mala imena,bez Van Persia su oni samo prosjecna engleska ekipa,ovi igraci se nece uopce uklopit u momcad,i otisao im je Song koji je drzal veznu liniju pri defenzivi,nemaju oni kaj trazit u vrhu,to vec govori i prva tekma protiv sunderlanda,Chelsea ce nadjacati oba Mana ovu sezonu ;D

marko_AeRoX:

--- Citat: wonderkid - 20 Kolovoz, 2012, 20:18:11 ---To su mala imena,bez Van Persia su oni samo prosjecna engleska ekipa,ovi igraci se nece uopce uklopit u momcad,i otisao im je Song koji je drzal veznu liniju pri defenzivi,nemaju oni kaj trazit u vrhu,to vec govori i prva tekma protiv sunderlanda,Chelsea ce nadjacati oba Mana ovu sezonu ;D

--- Kraj citata ---

Jesi gledal utakmicu? Ili barem sažetke/statistiku? Pa Mignolet bi trebal dobiti nagradu za sve kaj je obranil. Jedino kaj Arsenal nije imal u toj utakmici je preciznost. Čak i V.Persie koji je prošlu sezonu bil najbolji strijelac je imal 3 utakmice u kojima nije mogel pogoditi okvir gola. A što se tiče Songa, po meni je veći hendikep njegov odlazak nego od Van Persiea. Ali za njegovu poziciju je već polako spreman Frimpong koji je prošlu sezonu odigral odlično...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju