Općenito > Oprema
Held kvaliteta kaciga?
steeef:
niko od moih frendova koi voze held nije nešt zadovoljan s njima.
ko obična kineska kaciga djeluje..
najviše sam bil razočaran onom nekom kao karbonskom..platil ju frend preko 2 evra kopče i vizir koma,neda si ni zatvorit kak se spada,puše u kacigu,materijal pravi kineski itd..
naspram moje suomy trek kacige koja je koštala 300kn manje ovaj held je užas..nikad nebi kupil tu kacigu.
JogFromYamaha:
neznam ja sam za skuter kacigu dal 3200kn i zadovoljan sam s kvalitetom
drugo je ako trazis 500kn kacigu i ocekujes 1000e kacigu
uzmi sta ti se svida i sta pase
pralas:
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Kolovoz, 2012, 11:21:33 ---neznam ja sam za skuter kacigu dal 3200kn i zadovoljan sam s kvalitetom
--- Kraj citata ---
dobro da nisi za skuter kupio kacigu koju koriste na moto gp :laughing7: ::)
jbt za 3 200 kn,kaciga mora biti vrhunska da je ne znam koja marka
btw.ja isto imam suomy trek kacigu-1100 kn je kostala+zatamljeni vizir crni koji sam masno platio jedno 400 kn,i prezadovoljan sam sa kacigom,imam je vec jako dugo(cca. 5 god)
igor.sb:
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Kolovoz, 2012, 11:21:33 ---neznam ja sam za skuter kacigu dal 3200kn i zadovoljan sam s kvalitetom
--- Kraj citata ---
de kom ti lazes imas onu held cooby koja kosta 800kn :laughing6: :laughing6: tocnije 700, ili bez grafike i manje
znam jer je i vjeko imao istu, i kacige su bas onako kako stef kaze, recimo jedan gp1 od agv koji je u rangu do 800kn je ako nist drugo udobnija :)
JogFromYamaha:
moja glava kosta vise od 500kn kineske kacige :nono:
i samo za info imam 3 komada doma od cega su 2 helda i oboje se drze dobro tak da cut the crap
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju