Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli AC - savijet za base kit
ivanm:
--- Citat: marino44 - 19 Kolovoz, 2012, 21:07:38 ---Zasto bi se rZletio kit sa karburatorom 12 delorto??????
--- Kraj citata ---
premalo smjese goriva i zraka dolazi u cilindar, koja ima primarnu ulogu da izgara u cilindru i kemijsku energiju goriva pretvara u kinetičku, sekundarna uloga smjese je hlađenje komponenti mašine pogotovo klipa koji se uslijed nedostatka smjese počne pregrijavati i širiti, zapne u cilindru i poočne strugati o stjenke..
dok ti toga postaneš svjestan stjenke cilindra i klipa su totalno uništene i neiskoristive..
klip se mora uzeti novi a cilindar brusiti, trošak oko 500kn..
siljo5555:
nemoj ni palit skuter bez karba 17.5 , pogotovo sto imas zracno hlađen kit njima treba uvijek nesto bogatija smjesa nego vodeno hlađenim, a mozes i 19 karb uzet posto svejedno kupujes drugi... :icon_thumright:
Mikac21:
--- Citat: siljo5555 - 19 Kolovoz, 2012, 22:45:31 ---nemoj ni palit skuter bez karba 17.5 , pogotovo sto imas zracno hlađen kit njima treba uvijek nesto bogatija smjesa nego vodeno hlađenim, a mozes i 19 karb uzet posto svejedno kupujes drugi... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
19mm karb je bacanje goriva bezveze.ljudi su znali 12mm karb super naštelat da radi sa Base kit-om,ali nije za zajebanciju,17.5 karb nađeš za 250kn ko novi i miran si
Miki-speedy:
--- Citat: Mikac21 - 20 Kolovoz, 2012, 00:23:56 ---
--- Citat: siljo5555 - 19 Kolovoz, 2012, 22:45:31 ---nemoj ni palit skuter bez karba 17.5 , pogotovo sto imas zracno hlađen kit njima treba uvijek nesto bogatija smjesa nego vodeno hlađenim, a mozes i 19 karb uzet posto svejedno kupujes drugi... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
19mm karb je bacanje goriva bezveze.ljudi su znali 12mm karb super naštelat da radi sa Base kit-om,ali nije za zajebanciju,17.5 karb nađeš za 250kn ko novi i miran si
--- Kraj citata ---
Ako ne zna stelat,radije neka uzme TS verziju,meni nije nesto pretjerano trosio na base-u sa dell 19phbg ds BE
U svakom slucaju uzmi neki prenastelan za base,nemoj bas serijske 17,5 :)
siljo5555:
ja imam seriski karb 17.5 , al sam jebiga mjenjo ler diznu turpio klipic, i iglu stavio A7, jer ona A22 je sranje dosta je siromasna i neda se fino ustimat, a karb 12 kolko se god on da ustimat ja ga nebi ostavio nikad, jer nema sfrhe stavljat kit na taj karb bar po meni....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju