Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli AC - savijet za base kit

(1/12) > >>

marino44:
Pozdrav svima..
Ovo mi je prvi post i trazim malu pomoc pri odabiru  base kita ...
moj skuter je aprilia sr www 2000 g  minareli masina zracno hladjenje..
interesira me koji bi base kit preporucili  da traje  malosi sport , polini sport ili tp trophy
i jos jedna stvar skuter mi ima 24000 km dali bi na takav kit bilo potrebno zamjeniti radilicu  jacom?
THX

igor.sb:
bok

definitivno trofy ili jos bolje dr evo isti su
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=484&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=142
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=481&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=142

malossi i polini su precijenjeni

moze ser radilca, ali ne bi bilo lose lezajeve nove utrpat

Mikac21:

--- Citat: marino44 - 16 Kolovoz, 2012, 18:18:01 ---Pozdrav svima..
Ovo mi je prvi post i trazim malu pomoc pri odabiru  base kita ...
moj skuter je aprilia sr www 2000 g  minareli masina zracno hladjenje..
interesira me koji bi base kit preporucili  da traje  malosi sport , polini sport ili tp trophy
i jos jedna stvar skuter mi ima 24000 km dali bi na takav kit bilo potrebno zamjeniti radilicu  jacom?
THX

--- Kraj citata ---
kažu da je DR.EVO super za Minarelli AC,a i najjeftini ti je.ležajeve mijenjaj na radilici,a i semeringe moraš onda promijeniti na blokovima

marino44:
Hvala vam na pomoci  i  odgovoru  :)
jos  samo jedno pitanje...
U kojem slucaju bi bila potrebna zamjena radiliice? i koliko cca  kilometara mogu napraviti na  tom  kitu  ako pritom pazim na njega  zargrijavanje motora, sinteticko ulje  itd  okvirno ????

JogFromYamaha:
dobru polusintetiku ljevaj i nemas problema

kit ti drzi 15000 onda se mjenjaju karike i iglicasti lezaj klipa i teras opet 15000 bez problema
radilica se na base kitevima nema sta dirat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju