Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner, par pitanja

<< < (11/15) > >>

Hebo:
mojs sa serijsk spuhom krece na 7000 ;D

bojan:
kad sam povadil sve blokade promijenil sam i svječicu jer mi je ona koja je bila orginal krepala, u vožnji mi je počel trokirati i ugasil mi se je i više ga nisam mogel upaliti.

onda sam kupil novu šampionku i prodavač mi je rekel da treba biti drugačije toplinske vrijednosi kad se skinu sve blokade.

al sad sam primjetil da mi motor ima dosta slabije ubrzanje nego sa orginal svječicom.

e sad me zanima koju bi bilo dobro kupiti svječicu, koje oznake i marke?

igor.sb:
ngk br9es

vpucko:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Svibanj, 2008, 21:28:45 ---Na karbu kojeg imas se pod stelanje karba zapravo smatra umetanje odgovarajuce glavne dize.
64 je dobra za ovo sto imas i nikako vracat serijsku (koja je 53, barem u mom slucaju je tako bilo).

Stelat mozes udio zraka u smjesi na leru i vrlo malom otvorima gasa. To je serafic kod tebe na lijevoj strani karba (do airboxa) i obicno je odvrnut tvornicki izmedju 1,5-2 kruga.

Eventualno mozes stelati polozaj igle, ali nema potrebe jer ovako kad je spustena do kraja je najbolje.

--- Kraj citata ---

piađo 17,5 karb sve serijala frendu stelo na derbiju i najbolje bilo kad je igla bila za 1 dignuta znaci na 2 zarezu od gore ;)

iMotica:
ne moraš mjenjati svjećicu...sve dok ne crkne skut.. lol..znam iz vl.iskustva  :icon_thumright: hah...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju