Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner, par pitanja

<< < (7/15) > >>

bojan:

--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 22:06:53 ---
--- Citat: speed - 25 Svibanj, 2008, 22:00:28 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi  ::) ::) ::)

--- Kraj citata ---
pa mijenja se ulje na prvom servisu obavezno,sta je tu cudno

--- Kraj citata ---

tko mjenja, mislis da svi to tako rade, u svim servisima....da bas

a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da je prijenos i ulje puno špena (glupost)

@bojan

nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis

--- Kraj citata ---

aha znači prvo sredim auspuh onda tek karb, sutra ja to vračam nazad gore :icon_thumright:

speed:

--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:24:46 ---      

znači gdje je taj čep se toči a od ispod gdje je imbus šraf ispušta?

--- Kraj citata ---
da

bojan:
i još samo da pitam koja količina ulja ide unutra i naziv ulja?

igor.sb:

--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:27:07 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi  ::) ::) ::)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da je prijenos i ulje puno špena (glupost)

@bojan

nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis

--- Kraj citata ---

aha znači prvo sredim auspuh onda tek karb, sutra ja to vračam nazad gore :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da za prvu ruku vrati taj limic nazad, jer sad mu dajes zraka, i obogatio si mu smjesu zrak sto nije dobro

kad nabavis diznu 64, skines bokade sa spuha, skines taj limic s karba dizna 64 u karb i gassss

a ulja ne znam koliko ide, to ce ti se netko od pia tjunera javiti, mozda bi trebalo i pisati negdje, i mislim da po manualu ide 80w90 kupis ako oces fensi smensi motulovu tubicu ili odi na benzu i kupi ina hipenol  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 22:34:15 ---
--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:27:07 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

@bojan

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da za prvu ruku vrati taj limic nazad, jer sad mu dajes zraka, i obogatio si mu smjesu zrak sto nije dobro

kad nabavis diznu 64, skines bokade sa spuha, skines taj limic s karba dizna 64 u karb i gassss

a ulja ne znam koliko ide, to ce ti se netko od pia tjunera javiti, mozda bi trebalo i pisati negdje, i mislim da po manualu ide 80w90 kupis ako oces fensi smensi motulovu tubicu ili odi na benzu i kupi ina hipenol  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

stavi hipenol,i ja ga imam i nema problema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju