Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner, par pitanja
bojan:
--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 22:06:53 ---
--- Citat: speed - 25 Svibanj, 2008, 22:00:28 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
pa mijenja se ulje na prvom servisu obavezno,sta je tu cudno
--- Kraj citata ---
tko mjenja, mislis da svi to tako rade, u svim servisima....da bas
a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da je prijenos i ulje puno špena (glupost)
@bojan
nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis
--- Kraj citata ---
aha znači prvo sredim auspuh onda tek karb, sutra ja to vračam nazad gore :icon_thumright:
speed:
--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:24:46 ---
znači gdje je taj čep se toči a od ispod gdje je imbus šraf ispušta?
--- Kraj citata ---
da
bojan:
i još samo da pitam koja količina ulja ide unutra i naziv ulja?
igor.sb:
--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:27:07 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da je prijenos i ulje puno špena (glupost)
@bojan
nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis
--- Kraj citata ---
aha znači prvo sredim auspuh onda tek karb, sutra ja to vračam nazad gore :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da za prvu ruku vrati taj limic nazad, jer sad mu dajes zraka, i obogatio si mu smjesu zrak sto nije dobro
kad nabavis diznu 64, skines bokade sa spuha, skines taj limic s karba dizna 64 u karb i gassss
a ulja ne znam koliko ide, to ce ti se netko od pia tjunera javiti, mozda bi trebalo i pisati negdje, i mislim da po manualu ide 80w90 kupis ako oces fensi smensi motulovu tubicu ili odi na benzu i kupi ina hipenol :icon_thumright:
speed:
--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 22:34:15 ---
--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 22:27:07 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
@bojan
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da za prvu ruku vrati taj limic nazad, jer sad mu dajes zraka, i obogatio si mu smjesu zrak sto nije dobro
kad nabavis diznu 64, skines bokade sa spuha, skines taj limic s karba dizna 64 u karb i gassss
a ulja ne znam koliko ide, to ce ti se netko od pia tjunera javiti, mozda bi trebalo i pisati negdje, i mislim da po manualu ide 80w90 kupis ako oces fensi smensi motulovu tubicu ili odi na benzu i kupi ina hipenol :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
stavi hipenol,i ja ga imam i nema problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju