Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner, par pitanja
speed:
--- Citat: bojan - 25 Svibanj, 2008, 21:56:35 ---dal sam dobro poslikal?
--- Kraj citata ---
moras skinuti taj blatobran i ispod njega ti je cep za tocenje ulja
SlowRider:
--- Citat: speed - 25 Svibanj, 2008, 22:00:28 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
pa mijenja se ulje na prvom servisu obavezno,sta je tu cudno
--- Kraj citata ---
meni je to cudno :dontknow: najbolje rastaviti cijeli skuter i napraviti generalku na prvom servisu
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 25 Svibanj, 2008, 21:58:15 ---mjenjati novo ulje na novom skuteru u getribi ::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
tko mjenja, mislis da svi to tako rade, u svim servisima....da bas
a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da je prijenos i ulje puno špena (glupost)
@bojan
nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis
speed:
--- Citat: igor.sb - 25 Svibanj, 2008, 22:06:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
tko mjenja, mislis da svi to tako rade, u svim servisima....da bas
a sta ce mu biti ako ne promjeni, najbolje da se novi zubcanici trebaju razraditi pa se malo ''trose'' i da prijenos pun špena i ulje (glupost)
@bojan
nisi trebao skidat taj limis s karba, sve dok ne skines blokadu sa auspuha i dok diznu (64)ne nabavis
--- Kraj citata ---
znam da je to glupost,a litra ulja je 34 kn i imas za 10 puta mijenjat ulje,tko znam nije mu tesko promijeniti ga na 1000 km pa na 10 000 km
bojan:
znači gdje je taj čep se toči a od ispod gdje je imbus šraf ispušta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju