Tehnički kutak > Tuning skutera

Dellorto 19 na serijski runner- stelanje

<< < (3/4) > >>

3alfa3:
19 moze na serijalu, pogotovo ak je onaj model sa W7 iglom. To se mora dat postelat.
Jedino kaj je malo koristi od toga na serijali. Ali ako ga vec imas, a originalni karb ti nije kompletiran - stavi taj 19

interceptor:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Kolovoz, 2012, 19:35:31 ---19 moze na serijalu, pogotovo ak je onaj model sa W7 iglom. To se mora dat postelat.
Jedino kaj je malo koristi od toga na serijali. Ali ako ga vec imas, a originalni karb ti nije kompletiran - stavi taj 19

--- Kraj citata ---

meni je bitno da 19 na serijali može raditi kao i 17,5, nista bolje niti lošije ne trebam...sad sam se čuo sa kolegom koji je stavljao 19 na serijalu i kaže da ju nije uspio poštelati...a meni bi taman sad dobro došla 19, naravno ako bi se dala poštelati na full serijali... 

3alfa3:

--- Citat: interceptor - 14 Kolovoz, 2012, 20:04:48 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Kolovoz, 2012, 19:35:31 ---19 moze na serijalu, pogotovo ak je onaj model sa W7 iglom. To se mora dat postelat.

--- Kraj citata ---

meni je bitno da 19 na serijali može raditi kao i 17,5, nista bolje niti lošije ne trebam...sad sam se čuo sa kolegom koji je stavljao 19 na serijalu i kaže da ju nije uspio poštelati...a meni bi taman sad dobro došla 19, naravno ako bi se dala poštelati na full serijali...

--- Kraj citata ---

Trebalo bi se moci postelati

siljo5555:
na serijalama se voze na 12 karbu i ide super 17.5 je dovoljan karb ako ne i savrsen za serijalu i base kit, imo sam 19 karb i nista se bolje nije pokazo osim malo boljeg odziva na gas i vece potrosnje od 1-1.5L zavisi o nacinu voznje sto govori da je nepotreban, na kraju sam ga prodo i stavio nazad 17.5 potrosnja 5.5L a isto ide barem ja nisam nista primjetio.... :icon_thumright:

Kamba:

--- Citat: interceptor - 14 Kolovoz, 2012, 19:33:21 ---sve je serijski gore, pa tako i serijski auspuh
ma uzeo sam top p. trophy-ja i nakon 500 km mi ode lijevi ležaj na radilici, i onda sam vratio sve na serijalu...i vec više od godinu danas skuplja prašinu u ormaru....a prije par danas sam radio full generalku, radilica,ležajevi,semerinzi, vodena pumpa, vakum ventil, klip, karike, brtve, cil. na specijalu, mikroremen..
i sve sklopio, sve super, samo nemogu poštelat karb da ga jebeš, na karbu mi nedostaje onaj ler šaraf i sad još čok.. tako da, nešto kontam da preko zime opet nabacim trophy-ja (ili cu ga prodati i nek ostane serijala garnitura)....a ako bi i stavljao kit gore 19 bi bio super, na serijali znam da je velik, ali ako se može fino naštelati, onda bi definitivno uzeo 19

--- Kraj citata ---

....jesi tog Trophyja uzeo od mene...  :icon_scratch: :icon_biggrin: ili mi se čini samo...

....naštimaj si 17.5 karb,nije ni taj čok toliko skup..... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju