Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr50 ditech
d3stroyer:
--- Citat: replcnt - 10 Lipanj, 2008, 21:23:06 ---jarane, jel to tebi zadnji točak stoji u krivo il se meni čini :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
normalno stoji. al tak izgleda valjda...
Lav:
Vidio sma skuter uzivo u selcu ok je odlicno je ovako rijeseno , nazalost nisam znao da is na forumu i da je to tvoj skut pa se nismo upoznali , ugl odlicno ovako izgleda......
A i ljepoi je tebi tamo moram priznati....
zac183:
e a daj mi reci onaj skuter pokraj tvog isto srka kaj je to morini dali je i to tvoja ili?????
devilldey:
--- Citat: d3stroyer - 10 Lipanj, 2008, 20:34:42 ---
--- Citat: Kenny - 10 Lipanj, 2008, 20:23:28 ---A kako si i s čime rezao one podnice od aluminija? Negdje sam procitao da se prilikom rezanja aluminij previše zagrije pa se topi pa da dok ga režeš treba cjelo vrijeme poljevat neku tekučinu za hladenje ? Kako si ti to riješio??
--- Kraj citata ---
ja sam uzo brusilicu i onaj brus za rezanje i odrezooko 0.5 cm od onog kak sam nacrtao i onda sam stavio onaj za bušenje i pomalo brusio. nisam nikakvom tekučinom poljevao
--- Kraj citata ---
Ubodna pila najbolja za rezanje aluminija
adem_hasic:
--- Citat: OvErLoAd - 23 Svibanj, 2008, 16:31:26 ---Dobre su podnice, samo ih još malo obradi turpijom da nebudu oštri rubovi.
Hoćeš li rezati original nosač tablice?
Jel trebaš bočnu nogaru? Imam ja original aprilia za prodat, ako hoćeš javi se na pm.
--- Kraj citata ---
Ej drug treba meni ako nisi prodavo kolko trazis i saberi i postarinu i sve ja ti platim odma
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju