Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr50 ditech
3alfa3:
Jako nakosen skuter = curenje kiseline iz iberlaufa akumulatora. Barem ako je iberlauf na toj strani.
+ kaj je ruzno za vidit :toothy12:
d3stroyer:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Svibanj, 2008, 12:47:50 ---Jako nakosen skuter = curenje kiseline iz iberlaufa akumulatora. Barem ako je iberlauf na toj strani.
+ kaj je ruzno za vidit :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma to sam bezveze namontirao nogaru od bicikla samo da vidim kak izgleda. nisam lud da bi tolko nakosio skut...
Kenny:
A kako si i s čime rezao one podnice od aluminija? Negdje sam procitao da se prilikom rezanja aluminij previše zagrije pa se topi pa da dok ga režeš treba cjelo vrijeme poljevat neku tekučinu za hladenje ? Kako si ti to riješio??
d3stroyer:
--- Citat: Kenny - 10 Lipanj, 2008, 20:23:28 ---A kako si i s čime rezao one podnice od aluminija? Negdje sam procitao da se prilikom rezanja aluminij previše zagrije pa se topi pa da dok ga režeš treba cjelo vrijeme poljevat neku tekučinu za hladenje ? Kako si ti to riješio??
--- Kraj citata ---
ja sam uzo brusilicu i onaj brus za rezanje i odrezooko 0.5 cm od onog kak sam nacrtao i onda sam stavio onaj za bušenje i pomalo brusio. nisam nikakvom tekučinom poljevao
replcnt:
jarane, jel to tebi zadnji točak stoji u krivo il se meni čini :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju