Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP150 Race - 7,5ks?

<< < (4/6) > >>

SixPack:

--- Citat: ivanm - 12 Kolovoz, 2012, 19:53:09 ---nisu, zračnjaci imaju nešto slabije kanale, niže timinge..
veći squish dakle manju kompresiju
brzo se griju i tada gube najviše performansi.
ja sam neke ac guseve turpijao da budu ko lc i okej je al kad se zagrije opet gubi snagu..
ac nije nešto za tuning..
eventualno neki alu cilindar uzet..

--- Kraj citata ---

Da, to grijanje me najviše ljuti kod AC-a, fakat se osjeti, pogotovo u podrumu okretaja...
Nego, daj mi reci, Polini i Malossijev Sport imaju jedno rebro više u odnosu na DrEvo/Trophy, jel se to šta osjeti, u biti kolka je razlika u tim kitevima, kanali... jer sam bacio oko na evo, posto je dosta jeftiniji za AC... Dođe te fakat ko jedna kariola iz Peveca  :toothy12:

ivanm:
tehnički bi trebalo bit bolje al realno nebuš osjetio tu razliku, uzmi evo..
i obavezno spoijler za usis smontiraj, tak sam ja imao..
svječicu 9-ku obavezno i par brojeva veću diznu od idealne..
karb 19..
evo ovaj spojler:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=47641.0

tu se razlika osjeti.. čim se brže voziš tim je jači protok..

SixPack:

--- Citat: ivanm - 12 Kolovoz, 2012, 20:13:26 ---tehnički bi trebalo bit bolje al realno nebuš osjetio tu razliku, uzmi evo..
i obavezno spoijler za usis smontiraj, tak sam ja imao..
svječicu 9-ku obavezno i par brojeva veću diznu od idealne..
karb 19..
evo ovaj spojler:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=47641.0

tu se razlika osjeti.. čim se brže voziš tim je jači protok..

--- Kraj citata ---

Ok, thanks na savjetu... Ne znam, mislio sam pustiti 17,5 stavit veću diznu i promijeniti eventualno zasun i iglu da ne ulazim u dodatne troškove...  :dontknow:

Drnda:
joj, najjacee mi kad sam gledao novi hiper2pro na dino stolu, na kotacu pokaze 1.7hp, de kakve gluposti lupate da to ima 5ks na kotacu, znate li vi koliko je to 5ks i kako bi to islo sa 5ks?

ks nema ni na radilici jbt
ali ovo da verzija s lancom je jaca... de to su one fore samo radi prodaje, isto kao i bazdarenje sata da pokazuje 10ak posto vecu brzinu radi psiho efekta da ide bolje

Ruff Ryder:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2012, 12:34:54 ---joj, najjacee mi kad sam gledao novi hiper2pro na dino stolu, na kotacu pokaze 1.7hp, de kakve gluposti lupate da to ima 5ks na kotacu, znate li vi koliko je to 5ks i kako bi to islo sa 5ks?

ks nema ni na radilici jbt
ali ovo da verzija s lancom je jaca... de to su one fore samo radi prodaje, isto kao i bazdarenje sata da pokazuje 10ak posto vecu brzinu radi psiho efekta da ide bolje

--- Kraj citata ---

kak nebi imali 5 ks ?
kak ove 125 4t sa 15 onda tek idu haha o cvajerima da ne pricam :DD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju