Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP150 Race - 7,5ks?

(1/6) > >>

SixPack:
Baš čitam i wtf, tvornica tvrdi da otvorena Race verzija (štogod to značilo) ima 7,5ks@7250rpm (na radilici), a slabija Open verzija 7ks@7500rpm. Znači, negdje oko 6,5-6,8 +/-  na kotaču jači, serijski, sa katalizatorom, wtf  :o
Bila je tu neka tema sa testom rezo spuhova u pdf-u, sa scooter-tuning.cz, i na serijali Minarelli 50ccm svi imaju od 4,8-6,5@8000-8800rpm na kotaču (ovisno o spuhu)... Npr. Yasuni R ima 5,7ks@8200
Serijale sa katom imaju max. snagu na oko 7500 bez tuljka... Sad, wtf, tko tu koga :dontknow:

3alfa3:
Sluzbeni podaci za Piaggio Hi-Per 2

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Iwo SR Tuono:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ivanm:
7ks ima na radilici bez blokada.
Na kotacu 5 ks

SixPack:
Thanks alfa, hebote kolko sam tražio tu tablicu, gdje si to izvukao  :icon_thumright:
Bog te mazo, nisam znao da je tolka razlika AC/LC  :o
Znam jedino da je snaga sa tuljkom cca 4,3@6500 AC i 4,5ks@7250 LC  :dontknow:
Upiši u google "testvyfuku.pdf" i vidjet ćeš tamo testove na Minarelli LC... fakat onda ispada paradoks  :dontknow:

--- Citat: ivanm - 11 Kolovoz, 2012, 17:58:25 ---7ks ima na radilici bez blokada.
Na kotacu 5 ks

--- Kraj citata ---

Nikako, nema šanse da su gubici veći od 1-1,5ks.
Znaci ovaj Derbi sa katom ispada da u najgorem slučaju ima 6ks na kotaču...ma nek recimo ima i 5,5 mislim... pogle onu tablicu gore, ko ju uspiješ iskoprcati negdje... Ispada da je Piaggio LC sa katom jači od Minarellija LC sa rezom  :dontknow:
A i ona tablica gore mi sumnjiva, pa ako je sa tuljkom razlika 0,2ks kako bez tuljka 2 okrugle ks, jel to oni nas hebu  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju