Tehnički kutak > Tuning skutera

Skidanje kvačila, skidanje centralnog federa

<< < (8/10) > >>

andy:

--- Citat: Zeljac - 04 Ožujak, 2010, 20:27:55 ---jbt sta mene nisi zvao ja to skinem sam bez icije pomoci sam tak 5 puta ak treba sta me nisi pito  :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

Ma, pa daj vidi koliko je stara tema  :)

wonderkid:
PanTheR_oo7  trebas skupiti ove utege(valjda se tako zovu) ili ti ih stegnuti  ne prevelikom silom da se skupe i tad ce biti isto na knap ih stavit ali puno lakse ;D

dhorvat:
Lepi, nemoj ni pomišljat o rastavljanju vilica ili nedaj-Bože primara i sekundara  :uff:

Al dobro, makar nisi siguran, lijepo od tebe da si uspio izmoći snage sve to pitati jer vjerujem da si znao da ćeš sada upravo biti predmet sprdnje. Nekome ne leže takve stvari i vjeruj mi nisi jedini. Bolje triput krivo staviti i shvatiti da si krivo stavio, nego jednom od prve na silu i sj*** sve ko ovi tu moji "susedi" kaj fušaju po Aeroxima  :laughing7:

zokizo:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 04 Ožujak, 2010, 11:55:37 ---Ja se ziv izj*** sa federcicima kvacila. Prvi put ih stavljami pobudalih!
Runner SP 50-ser.kvacilo i pokusavam postaviti  Malossi žute  (kod sa SIPa  297454)  Reci te mi jel ovo normalno da federcicu fali oko 6 mm do rupe? Na slici se vidi stari feder, ali njemu je jedna kuka duza, i njega uspijem vratit.

--- Kraj citata ---

uzmi kacavidu (sarafciger) i stavi ovako kao sto je na slici,,
vrh kacavide u rupu,i vuci kacavidu ili ti sarafciger prema gore

PanTheR_oo7:

--- Citat: zokizo - 04 Ožujak, 2010, 23:37:16 ---uzmi kacavidu (sarafciger) i stavi ovako kao sto je na slici,,
vrh kacavide u rupu,i vuci kacavidu ili ti sarafciger prema gore

--- Kraj citata ---
Danas sam nasao na youtubu klip bas sa ovim sto si mi ti rekao. Zavrno kvacilo na dasku, namastio nekakvo šilo, i kuke federcica, i s jednom rukom ih natego u 5 sekundi.

PRVI PUT JE NAJTEZE :) Dok se ne skonta fazon :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju