Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
Roby75:
A ja sam sebe smatrao test vozačem sa 20000km u godinu dana na 250-ki ;D. s tim da sam do nedavno bio student sa puno slobodnog vremena :frajer:
Svaka čast za km :glasses9: :notworthy:
Si ti neki putopisac bajker ili ;D
[/quote]
:) na test vozaca mislio sam radi novog agregata, u smislu da sam jedan od prvih stigao na 10.000 km na toj mašini, tek toliko da vidimo kako se ponaša... al eto što smo saznali.... da remen vrijedi barem provijeriti na 10.000 km a ne kao što Piaggio kaže promijeniti tek na 20.000 km.... :)
noky007:
Skužili smo se bez brige, al još mi ni jasno od kud ti tolko vrmena za navažanje ;D :icon_thumright:
Roby75:
--- Citat: noky007 - 01 Studeni, 2012, 16:27:07 ---Skužili smo se bez brige, al još mi ni jasno od kud ti tolko vrmena za navažanje ;D :icon_thumright:
[/quote
i to što ljeti više radim pa nemam vremena za skuter :) al opet svakodnevno loko sjednem na njega.....al eto, za godisnji u 9. mj. smo napravili turu od 4600 km u 14 dana.... skupe se brzo km ako koristis skuter u svakodnevnici.....
:)
--- Kraj citata ---
sski001:
[/quote]
...svakodnevno loko sjednem na njega.....al eto, za godisnji u 9. mj. smo napravili turu od 4600 km u 14 dana.... skupe se brzo km ako koristis skuter u svakodnevnici.....
:)
[/quote]
:notworthy:
:icon_thumright:
steeef:
al baš ga neznate quotat :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju