Općenito > Maxiskuteri

najbolji maxi za duža putovanja !??

<< < (15/24) > >>

Beli_zg:
jedan obiteljski prijatelj je uzeo x10 , probao sam samo jedan krug ali od svih maxija koje sam vidio , probao cini mi se kao najbolji izbor , predobro je sve odradeno

noky007:
Pa ne bi se ni ja žalio u nekoj budućnosti piknut nekog polovnjaka dok će bit po nekoj razumnoj cijeni  ;D
Sad čitam iskustva da vidim kak se bude pokazao agregat od 350   ;D mada ne sumnjam u njega  :icon_thumright:

eladio:
2steeef, ma kakav x9, dobar je , ali proslo svrseno vrijeme,prestigli su ga novi igraci..

kymco ima super maxije, tu se slazem.. vozio sam ih dosta, i svi su super bili..
..tko zna, mozda i mi jednom dobijemo jednog na ozbiljniji "hard" test  :dontknow:

i ovaj x10 je kao stvoren za jedan ozbiljniji test...  :toothy3:

ajmo distributeri, di ste, sta se ceka? (mozda citaju  :laughing7: )

Roby75:

--- Citat: noky007 - 31 Listopad, 2012, 20:34:45 ---Pa ne bi se ni ja žalio u nekoj budućnosti piknut nekog polovnjaka dok će bit po nekoj razumnoj cijeni  ;D
Sad čitam iskustva da vidim kak se bude pokazao agregat od 350   ;D mada ne sumnjam u njega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
što se tiče agregata 350, mislim da me Piaggio moze nazvati Tesnim vozačem :))) mislim da sam prvi stigao na kilometražu od 10.000 (bar kako pišu po forumima u Italiji).... eto, moj Beverly je u 3 mjeseca samnom napravio 13000 km, pretezno u dvoje, od planinskih puteva do autoputeva.....do 650 km u jednom danu, i to nakrcani do zuba (kufer, bocne torbe, tunel torba).....

sad sam Beverly 350 zamjenio za X10 350, isti agregat, iste performanse, jedino sto je X10 puno udobniji i mirniji, kočnice neusporedivo bolje (oba motora u ABS/ASR verziji)......

trenutno jedina stvar koja mi smeta u X10 je loša zaštita od vjetra (jer sam na Beverly-ju imao veliki vizir od Givi-ja)....ali i to uskoro riješavam, jer sam naručio i za X10 takodjer veliki vizir, i taj od Givi, bas prošli ponedjeljak izašao u prodaju u Italiji....

noky007:

--- Citat: Roby75 - 01 Studeni, 2012, 15:23:13 ---
--- Citat: noky007 - 31 Listopad, 2012, 20:34:45 ---Pa ne bi se ni ja žalio u nekoj budućnosti piknut nekog polovnjaka dok će bit po nekoj razumnoj cijeni  ;D

--- Kraj citata ---
eto, moj Beverly je u 3 mjeseca samnom napravio 13000 km, pretezno u dvoje, od planinskih puteva do autoputeva.....do 650 km u jednom danu, i to nakrcani do zuba (kufer, bocne torbe, tunel torba).....

--- Kraj citata ---

A ja sam sebe smatrao test vozačem sa 20000km u godinu dana na 250-ki ;D. s tim da sam do nedavno bio student sa puno slobodnog vremena  :frajer:
Svaka čast za km  :glasses9:  :notworthy:
Si ti neki putopisac bajker ili  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju