I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
I zato kada naručuješ išta skuplje od 160kn (do 1000), ako imaš šanse, naruči iz EU, da ti dođe u poštu u Zloveniju.Nema carine i poreza, podigneš i svi sretni!
ma sitno nešto, ali je fora kod stvari koje kupuješ prek neta skuplje od 160 kn, da pošalješ na poštu u jelšane(niti 5 km od granice).i onda izbjegavaš to plaćanje carine
Citat: svbeljan - 23 Rujan, 2012, 16:20:26ma sitno nešto, ali je fora kod stvari koje kupuješ prek neta skuplje od 160 kn, da pošalješ na poštu u jelšane(niti 5 km od granice).i onda izbjegavaš to plaćanje carinekak znam da mi je stigo paket?dobijem doma papirić ili ?
kak znam da mi je stigo paket?dobijem doma papirić ili ?
Citat: devil_ma-yela - 23 Rujan, 2012, 16:33:49kak znam da mi je stigo paket?dobijem doma papirić ili ?Paket ti stigne u poštu na ime i prezime, sa naznakom da se podiže u poštanskom uredu. Nitko ti neće nositi papirić u drugu državu.Neke pošte ti imaju mogućnost, za neku sitnu nadoplatu dobiješ i uslugu poziva kada ti stigne paket. Ne sve, i neznam za Zlovence,treba provjeriti prije, ali sigurnije ti je da sam nazoveš.