Tehnički kutak > Tuning skutera
IZBOR I ODRZAVANJE MIDRACE KITA
MaT:
Sto se mene tice kit je bespotreban ukoliko slozit prijenos s masine na kotac dobro ;)
Kamba:
--- Citat: MaT - 09 Kolovoz, 2012, 16:12:23 ---Sto se mene tice kit je bespotreban ukoliko slozit prijenos s masine na kotac dobro ;)
--- Kraj citata ---
....što se mene tiće,nemaš blage.... :icon_biggrin:
...ili jednostavno nisi probao vozit skuter sa kitom.... ::)
ivanm:
car si, nema šta :notworthy:
jurkovic244:
na motoru su trenutno malossi sport 70,delta,multivar,delorto 17.5 i arrow,al mi je to postalo pre slabo pa ocu nesto jace,iman oko 4-5 000 kn na raspolaganju,motor ne vozim svaki dan jer nemam dozvolu ni tablicu,tako da mi nije za svakodnevnu voznju,radim mozda 100km tjedno snjim,sad vjerovatno ce ici due+ ili tpr ili stage6 racing mk2,kolko je mk2 jaci od tpr?
Miki-speedy:
--- Citat: jurkovic244 - 09 Kolovoz, 2012, 18:44:23 ---na motoru su trenutno malossi sport 70,delta,multivar,delorto 17.5 i arrow,al mi je to postalo pre slabo pa ocu nesto jace,iman oko 4-5 000 kn na raspolaganju,motor ne vozim svaki dan jer nemam dozvolu ni tablicu,tako da mi nije za svakodnevnu voznju,radim mozda 100km tjedno snjim,sad vjerovatno ce ici due+ ili tpr ili stage6 racing mk2,kolko je mk2 jaci od tpr?
--- Kraj citata ---
Prodaj sve osim multivara i delte,nabavi
Linearne polutke
Karb 19-21mm phbg
Radilica motoforce evolution racing
to ti je neki minimum sto treba od sporednih dijelova
kit ne bih uzimao due radije nesto aluminijumsko poput tpr-a ili s6 racing u kombinaciji sa c16,r1200
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju