Tehnički kutak > Tuning skutera

IZBOR I ODRZAVANJE MIDRACE KITA

<< < (2/5) > >>

Josip:

--- Citat: jurkovic244 - 08 Kolovoz, 2012, 04:01:50 ---najvise me zanima svakih kolko se minja karika na kitu tipa due+ ili metrakit sp

--- Kraj citata ---

obrati pazmju najvise na polini alu i mhr replicu, uz yasuni r i 17,5 carb (ili city 16 i 19mm) moze trajat jako dugo i ic vrhunski, to ti je moja preporuka  :icon_thumright:

jurkovic244:
a koja je razlika izemđu obicnog starog stage6 racinga i ovog novog stage6 racing mk2? i koji je kit jaci metrakit sp ili due+?

Josip:

--- Citat: jurkovic244 - 08 Kolovoz, 2012, 18:22:13 ---a koja je razlika izemđu obicnog starog stage6 racinga i ovog novog stage6 racing mk2? i koji je kit jaci metrakit sp ili due+?

--- Kraj citata ---

jaci ti je due+

a stage6 racing mkII je malo pojacan u odnosu na mkI i promjenjena mu ja malo sama portmapa, tj geometrija kanala kao i vanjski obik samog cilindra i glave

sve u svemu prejako i skoro neupotrebljivo za voznju svaki dan, a racunaj da ti treba jos jedna hrpa popratnih dijelova da ide kako treba :icon_thumright:

luna500rr:
ovisno koliko mislis vozat skuter..za svakodnevnu voznju manston replika il mhr replika...
ako mislis imat vikend-raketu, tpr definitivno  :icon_thumright:

dhorvat:
A kolko vidim ti želiš nešto jače od base kita, a da bude kolko tolko dugotrajno, u tom slučaju ja bi stavio MHR replicu i Yasuni city 16. To je taman između, jače je od basea, nije punokrvni midrace, a trajat će ti dok god ti klip ne ode jer su cilindar i karike brutalni  :drunken_smilie: Neki 19 ili 21 frg i to je to

I ja to ne bi vozio na serijskoj radilici btw  :laughing7:

S druge strane znam ljude koji su jako dugo vozili Due+ sa Nardom, par puta su švasali i popravljali auspuh jer je preslabe kvalitete s obzirom na vibracije, a mijenjali su svakih 5 tisuća km kariku i držalo je oko 15 tisuća sve skupa dok nije cviknul  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju