Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pitanje ?  (Posjeta: 1522 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Pitanje ?
« : 22 Svibanj, 2008, 14:14:57 »
Zna li iko dali sutra radi :
Bencony moto,Varaždinska 46, Sesvete,ili Piaggio centar Zagreb u Vukovarskoj ulici ...ili Skutermoto Zg,1Stara Pešcenica 45 ili u sesvetama Auto Kuca Novos posto trebam i do njih....a danas je preznik i zvao sam sve ove radnje i ne radi niko danas...a htio sam sutra doci u Zagreb jer neda mi se vise trazit da mi neko uzme pa posalje i to..odlucio sam doci uzet to sve malo biti u Zagrebu,otic do rodjaka taman on dolazi sa puta predvece i nazad kuci...

P.S ...dali neko zna kako ide sa povratom Pdva ?? na granici ...znam da mi je neko nesto govorio u vezi toga...nesto kao vrate mi pdv na hr granici ...a jel onda ja moram prijavit to sto sam uzeo te djelove ??i platit carinu,porez ?? na bih granici ?
« Zadnja izmjena: 22 Svibanj, 2008, 14:32:07 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
Odg: Pitanje ?
« Odgovori #1 : 22 Svibanj, 2008, 14:30:57 »
to će ti malo ljudi znati reći! da si jučer pitao moglo se saznati ali danas je skoro pa nemoguće!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 22 Svibanj, 2008, 15:29:37 »
nista onda cu u ponedeljak lijepo  sa frendom za Zagreb :) na mob upalim garmin gps i lagano ...nego sad mi je vaznije ovo da mi neko odgovori za PDV i kako to vec ide?? povrat pdv za te djelove ??ako mi vrate pdv jel onda moram placat carinu porez za djelove kad vam prelazim Hr i Bih granice ??
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #3 : 22 Svibanj, 2008, 15:32:37 »
moraš vidjeti dali se to uopće isplati! ovdje je pdv već uračunat u cjenu! koliki je pdv kod vas? ako je razlika mala onda probaj prošvercati ako je velika onda prijavi!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 22 Svibanj, 2008, 16:01:46 »
a 17% je kod nas ovdje
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #5 : 22 Svibanj, 2008, 17:02:12 »
joj,ja sam za laptop isto tako...moras neki listic uzeti tu gdje kupujes dijelove...ispuniti ga....i to pokazes na carini i vrate pare...nek netko malo bolje objasni

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 22 Svibanj, 2008, 17:11:47 »
mozel neko molim vas objasnit ako nije frka ?? ko ide i kupuje izvan hr zna kako to ide ?...i hocel bit problem to sa prijavljivanjem i vracanjem pdv ako idem busem??
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #7 : 22 Svibanj, 2008, 17:31:27 »
Ne znam kako je u HR, ali nema razloga da bude drugacije nego u drugim zemljama...

dakle...

Kod kupovine robe, u ducanu gdje kupujes trazis da ti ispune obrazac za povrat poreza kojeg potvrdis na izlasku iz HR kod Hrvatskog carinika.
Vjerojatno postoji minimalan iznos koji je potrebno napraviti da bi mogao dobiti povrat poreza. Vjerojatno se radi o 50+ eura protuvrijednosti. Barem je tako u SLO.
Da li ces prijaviti robu na ulasku u BiH ostaje na tebi.

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #8 : 22 Svibanj, 2008, 18:18:02 »
sve sam mu objasnio na PM