Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
zrakoplovac:
--- Citat: nomad - 04 Srpanj, 2013, 17:33:54 ---@zrakoplovac
Da je polini kvalitetan, jeste, tu nema price .Ali samo kazem da skup u nekim stvarima prema onome sto nudi.
Svi ti gusevi koji god da uzmes napravit ce hrpu km. i ici ce dobro, ako su postelani dobro i koristis ga normalno.
boli me uvo za obradu kanala, to osjete samo ovi sto na stopericu mjere u 0,01 :laughing7:
Ako volis pic-pic obradu onda ce te karb odusevit. ;D
pajo istinu zbori, jer prosla su ta vremena odavno da cu kupovat njemacke gume ili japanske lezajeve itd. ... kad je bitna samo jeftina radna snaga.
--- Kraj citata ---
masonerija je prisutna svugdje,slažem se,ali također smatram da još uvijek ima dobrih autentičnih stvari za kupit :icon_thumright:
nego,baš me zanima za ležajeve one polini evolution recimo di se rade,mislim da su skf,ali je pitanje da li izvorni francuski (ispravite me ak sam u krivu),ili oni bugarski (ja ih ne bi stavljal zbog C4 tolerancije,samo sam ih navel ko primjer)...
dosta off-a sad
nomad svaka čast za rox-a i trud :icon_thumright:
nomad:
Nisam imao vise zivaca vozit se na savi, pa sam uzeo dunlop scootsmart.
a kakva je vidjet cemo :laughing7: Jedino u sto sam siguran da savu vise necu ni da je badava.
ljubo46:
Guma lijepo izgleda morat cu i ja sebi uzet zadnju
nomad:
da, ima dobru saru, i dobro se ponasa u zavojima
jedino se malo osjeti da ne prati prednju, a bilo mi ju zao mijenjat jos je dobra.
Mikac21:
ljepo izgleda guma,,,ja mogu reci da su ove Metzeler me7-teen sto sam uzeo predobre gume za cijenu koju kostaju,savrseno se ljepe vec nakon par minuta voznje,na kisi takodjer jako dobre gume,pa si pogledaj Ljubo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju