Tehnički kutak > Garaža

Aerox by nomad

<< < (34/65) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: nomad - 04 Srpanj, 2013, 09:12:30 ---karb je odlican,ne trosi nis ni vise ni manje od dellorta, imao sam za probu dell phbg 19 par dana, i polini je agresivniji dosta.

jedini problem ce ti biti dizne, ali nista strasno, jer preko sc-a ih mozes nabavit na upit. i to orginal polinijeve.
 na koji kit mislis to stavljat? jer mozda ti i 17,5 bude dosta, venturi im je odlican.

--- Kraj citata ---
da,uzel bi corsu,i samo isključivo corsu (osobni razlozi,alu ne dolazi u obzir i niš kaj nije polini  :toothy12:),jer mi perfomanse nisu tolko bitne  ;D
najbitnija mi je trajnost,a polini je po mojem mišljenju u samom vrhu po pitanju kvalitete...+ kaj ga mogu brusit u eventualnonm cvikanju  ::)
e sad da je to naturpijani sport,to stoji,ali mislim da ima i nekih drugih razlika kao squish drugačiji i malo finiju završna obrada (polirane kanale i to)...
znači cp je očekivano odličan,hvala ti  :icon_thumright:
anabellas,da ovi u amitrejdu fkt imaju povoljne cijene  :toothy11:

pajo:
Nemojte se zavaravat ako pise polini da je neznam,sta i da tvornica u it proizvodi.
Dosta dijelova ne dolazi iz it vec samo logo se stambilja i nista vise.
Ali bitno da polini pise:D
Tako je opcenito sa svim djelovima i markama od bicikla do aviona

Sent from my GT-I9105P

zrakoplovac:

--- Citat: pajo - 04 Srpanj, 2013, 15:27:04 ---Nemojte se zavaravat ako pise polini da je neznam,sta i da tvornica u it proizvodi.
Dosta dijelova ne dolazi iz it vec samo logo se stambilja i nista vise.
Ali bitno da polini pise:D
Tako je opcenito sa svim djelovima i markama od bicikla do aviona

Sent from my GT-I9105P

--- Kraj citata ---
možda si u pravu,ali npr. i nike i emaks dolaze iz kine,pa je razlika u kvaliteti očita  :dontknow:

pajo:
Nema mozda to je tako u svemu.

Npr:zicana gljiva polini ili rms nema razlike osim natpisa na metalnom dijelu di pise polini koliko kosta?
Ili semerinzi KOK sa natpisom polini ofarbani u plavo:D:D:D
Da ne nabrajam dalje.

Da ne idemo u off to je tako opcenito sa svime na zalost i treba znati sta se kupuje original a sto zamijensko ili no name...

Sent from my GT-I9105P

nomad:
@zrakoplovac
Da je polini kvalitetan, jeste, tu nema price .Ali samo kazem da skup u nekim stvarima prema onome sto nudi.
Svi ti gusevi koji god da uzmes napravit ce hrpu km. i ici ce dobro, ako su postelani dobro i koristis ga normalno.
boli me uvo za obradu kanala, to osjete samo ovi sto na stopericu mjere u 0,01  :laughing7:

Ako volis pic-pic obradu onda ce te karb odusevit. ;D

pajo istinu zbori, jer prosla su ta vremena odavno da cu kupovat njemacke gume ili japanske lezajeve itd. ... kad je bitna samo jeftina radna snaga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju