Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
onda isti problem sto su imali ovi sa MF phva karbovima, to me ne brine previse jer na phbg je lakse rijesit.
nomad:
Stigao karb :toothy9: Polini CP 19 i S6 Sajla coka 150cm
nakon toliko mozganja koji karb uzet , na kraju je ispalo sasvim nesto drugo. :)
Obrada karba je odlicna, full je metalni i osjetno laksi od phbg.
Karb izvadio iz kutije i samo montirao. postelao ler i trokirao je dosta na startu, igla je tvornicki bila na sredini. Spustio za zub podesio smjesu i to je to.
otvor na airboxu fi 22
boja svjecice identicna na pola i full gasa. dizna je 90. Ono sto sam primjetio kad sam po drugi put spustao iglu da je klipic bio hladan ko led.
Uglavnom razlika imedju 17.5 i ovog nebo i zemlja. ono sto me mucilo kod 17,5 je start , lil se gusio ili trokira ,nikako neku sredinu dobit.
Puno vise snage ima na statu i odziv na gas je momentalan.
Porosnju cu mjerit sad za vikend pa javim.
Uzeo sam i dell pgbg 19 BS polovnog od clana peksyja (hvala za cok peksy) Taj ce ici na neosa,
evo fotke ciscenja, kuhanje u alkohlonom octu 30min cuda radi :)
Grale:
Odlična farba :icon_thumright:
Znači karb je već nastelan za neki jaci base setup ;D
Dizne su m5 ko i kod della?
P.S. kolko je para i odkud si naručil?
Peksy:
Super :D samo naprid :)
Ridi77:
hmm na kolko ti se vrti motor? meni je dizna 90 isto all mi svecica opce nije smeda nego nekak cudna farba, na jednoj strani vuce smedo a na drugoj nekak crnkasto, nap sam 200 kn i nikakvih problema, jedino ta svjecka neznam, isto vuce i sve super, aj izmjeri gps kolko ti ide bas me zanima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju