Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
Dosao stritrejs danas, slozio , odradio 2x po 2 cigare u leru, i laganini na pol gasa 50km ,za sad sve 5.
Diznu sam utrpao 84 , igla na drugi zub ,
svijecica je nova pa joj treba malo da dobije boju , sad vuce na bogatije malo do pola gasa dalje nisam isao.
A moram i airbox prepravit.
dachi:
svi se bacili na streetrace :$$ :icon_thumright:
imas ih dosta sto na roxu imaju pa nek te malo posavjetuju ako trebas sta
nomad:
hehe, a kad je povoljan kit a malo je ipak jaci.
ma proguglao vec 100 puta sta me zanimalo :) samo neka razrada podje kako treba pa kasnije na finjaka jos ustelat karb.
koliko sam skuzio po stranim forumima, taj kit voli zacvikat jer dolazi sa nesto manjom tolerancijom, pa honaju naknadno cilindar jos dok je novi.
koliko tu ima istine :dontknow:
cvele60:
--- Citat: nomad - 06 Svibanj, 2013, 20:17:13 ---koliko sam skuzio po stranim forumima, taj kit voli zacvikat jer dolazi sa nesto manjom tolerancijom, pa honaju naknadno cilindar jos dok je novi.
koliko tu ima istine :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kit je jak ko mazga :icon_thumright:
Ih sta ih je "zakovalo" ovde po Srbiji :icon_biggrin: Narocito u AC varijanti...mada je bilo i par LC-a koji nisu isterali duze od 100-ak km...danak je uzelo neiskustvo i mali i lose nastelovani karbovi...
Problem je u potrebi duze razrade bas zbog te manje tolerancije,tako da ga ne gazi bar 250-300km...mada bi ja vise obratio paznju na dobro nastelovan i dovoljno veliki karb ... :icon_thumright:
Ridi77:
imam ga ja vec 2000 km bez problema :) da ja sam ga razradio oko 250 km nisam ga htio stiskat, par puta sam ga znao do 80 i onda opet normalno, i odma da ti velim stavljaj na 3 zub na igli jer ti bu presiromasna, meni nemas sanse na 2 da je bila dobra, tek na 3, sad ces tek vidjet potrosnju hah :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju