Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
silverstone sl50qt-8 kit
zvonkec_92:
--- Citat: markoxxc - 12 Kolovoz, 2012, 13:39:00 ---kakva getriba deco draga ? :toothy12:
stavi teže rolice i da vidiš kak ide preko 90 bez j****ti ako imaš kit, makar sam ja tako sklempo svoga :headbang:
veći karb, teže rolice, race remen i variomat, veći kotači 13" i naravno kit 80ccm koji mu daje desetak konja.. to ti je recept za bađu koji ide preko 90 bez znoja, ide do 100
--- Kraj citata ---
lol... da mi je vidjet i taj kit od 80cc i 10 - ak konja.. to sigurno ore asfalt..haha kojih 90 km/h da ti nisi nes pomjeso?
markoxxc:
baotian ide samo s kitom 70
plus teže rolice i ostalo to je to...
a oni koji kažu da ide 65 s kitom nemaju uštimane motore
zvonkec_92:
--- Citat: markoxxc - 12 Kolovoz, 2012, 17:52:47 ---baotian ide samo s kitom 70
plus teže rolice i ostalo to je to...
a oni koji kažu da ide 65 s kitom nemaju uštimane motore
--- Kraj citata ---
gle dečec ja imam 82cc ( 50mm klip ) sportsku bregastu, multivar, linearnu polutku i dužu getribu i skuter nejde preko 75 ovako normalno.. kad se sagnem navuče 85 po GPSu a 90 imam samo na nizbrdici i to sve zahvaljujuči dužoj getribi, sa serijskom getribom taj skuter nemre ič preko 82-83 po GPSu da ga baciš iz aviona... i teže rolice ti ništa ne znače kad i onako remen dođe do vrha variomata a u zadnjim polutkama nemože dublje, i to je krajnja od max 80+ a sa serijskom getribom da može navuč 90 ili 100 po GPSu nema šanse.. jedino ako ti vjeruješ toj svojoj kineskoj kazaljki koja pokazuje 110 a u biti ideš 70 :)
markoxxc:
jel sam spomenuo 13" kotače :toothy12: ?
zvonkec_92:
--- Citat: markoxxc - 12 Kolovoz, 2012, 21:35:55 ---jel sam spomenuo 13" kotače :toothy12: ?
--- Kraj citata ---
al sumnjam da ima snage taj kit za potegnut 90...jedino ak si na nizbrdici ga ganjo kolko ide..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju