Tehnički kutak > Injection

SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške

<< < (11/18) > >>

du_vlaho:
I opet se događa kad dam gas do kraja da ga uzbrdo krene gubit... kao da ga elektronika daje kako njoj odgovara...

garant svječica... pa već nakon 200km?  :angry7:

čistio sam kabel od nje kontakt sprejem, kapicu nanovo spojio... ista stvar...

zapalit ću je majke mi  :angry7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: du_vlaho - 06 Kolovoz, 2012, 14:46:21 ---A lako to da ne znam vlasnika pa bi rekao čovjek da sam neki nebitan proleter... al opet i nebitne ljude treba poštivat i pomoć im...  :dontknow:

Dante servisom sam i više nego nezadovoljan... kažem mjenjaj sve što treba jer motor je na firmi i sve mi ide u troškove... i oni mi ga vrate kao zamjenili svječicu, vozali se i sve ok. Samo radilica ima lufta i da se to čuje pri 70km/h... te da oni to vare pa tokare i to ukupno dođe 1600kn ili ako cu novu, da je samo nova sa ležajevima i semerinzima 1600kn  :angry7:

I na kraju se dogodi da ga ja sam moram raskopat i odgonetat u čemu je problem... al bar cu nesto novo naucit  :toothy3:

Ne zelim uopce sad ic po gradu i moljakat ljude, narucim preko neta... samo nemam pojma sto mi tocno treba... pa bi molio ako mi tko može linkove poslat sa ms shopa ili preporucit koju drugu pouzdanu web trgovinu...

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Lenko:

--- Citat: du_vlaho - 10 Kolovoz, 2012, 17:36:48 ---I opet se događa kad dam gas do kraja da ga uzbrdo krene gubit... kao da ga elektronika daje kako njoj odgovara...

garant svječica... pa već nakon 200km?  :angry7:

čistio sam kabel od nje kontakt sprejem, kapicu nanovo spojio... ista stvar...

zapalit ću je majke mi  :angry7:

--- Kraj citata ---
Proveri usisne lamelice !

du_vlaho:
gdje se to nalazi?

Lenko:
Br 3
http://www.easyparts.nl/showdrawing_popup.php3?grouppath=0-968-1-m412-m167-m459-m11853-m383-s1479-d31356&brandid=&modelid=383&submodelindex=du_gr&drawingid=31356
Kad izvadiš i obrišeš, proveravaš na sledeći način :
- sa donje strane (baza) pogledaj ka svetlu. A ko imalo pušta svetla, ne valja, treba da se menja (nepouzdan sistem);
- sa donje strane duvaj. Ako se čuje zvuk poput usne harmonike ("duboki" zvuk) prilikom svakog duvanja, onda je ok.
- probaj sad da izvlačiš vazduh, ustima, iz nje. Ako uspeš nešto da izvičeš, znači da propušta - baci je, ili promeni lamelne listiće. Ima da se kupe posebno.
Aj pa javi šta si uradio po ovom pitanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju