Tehnički kutak > Injection

SR50 Ditech - Nece uzbrdo, troši svječice, ne mogu resetirat greške

<< < (10/18) > >>

du_vlaho:
Stavio malossi red sponge filter, novu ngk cpr8e svječicu, rolice od 6.5gr...

Uglavnom, do 15-20km/h su mali okretaji pa od 20 raspali... na 40km/h - 70km/h se osjeti kao da imam vjetar u leđima i onda muku muči do 92km/h - mjereno po njezinom satu

Uzbrdicu koju sam prije svladavao sa 70km/h, nedavno sa 35km/h sad svladavam sa 55km/h  ;D

Poviše 20km/h mašina ima zvuk kao da je četverotaktna... jel to može bit da je zbilja radilica pošla? Prije to nije bilo primjetno, al sad kako na tim okretajima uglavnom radi iritira me...   :angry7:

Samnom 100kg + prikolica 60kg je išla mrvicu preko 85km/h po ravnom  :icon_biggrin:

giannelli:
zna se zvuk promjenit malo zbog spuze. Zamjeni jos centralni i onda bude vuko normalno.

Aa vidjo sam ovog sra tamo na pocetku lapadske obale? Ziviis tamo ili neka barke vozas?
 :glasses9:

ako hoces rado pruzim pomoc da odgonetnemo taj zvuk?  :icon_thumright:

du_vlaho:
Nooo, tamo idem na noćno kupanje i ostale aktivnosti na otvorenom... :icon_biggrin:

Iz Čilipa sam...  :)

Probam remen promjenit, ako nije on onda nema što bit nego radilica. Ti si sa konala? Ajd kad budem s apriliom u gradu da i ti poslušaš...

Uglavnom sinoć sam išao na noćno... i uz dubac 70km/h , ja prezadovoljan... jedino zvuk me nervira... samo to  :)

du_vlaho:
Ne znam ga... ja sam generacija 89/90... on je mlađi, možda iz viđenja...  :dontknow:

Lenko:
Izvinjavam se što se mešam, momci, ovo je Injection sekcija...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju