Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox 50 - rolice, federi...
2mario2:
Pozdraf forumaši... Molio bi vas za savjet... Aerox mi praktički serijala 50ccm (nešto je bivši vlasnik promijenio), pa bi htio malo pospješit ubrzanje i krajnju ako je moguće... Koje rolice stavit, centralni, federe??? Auspuh je već u planu (zx ili tt)... Nisam stručnjak, pa bolje pitat neg skitat... :toothy11:
Grale:
ako uzimas novi spuh,dobiješ s njim rolice i federe kuplunga,al to samo kod leovincea i još nekih...za početak to smontiras i ide dobro...za daljni tuning,sportski vario,linearne polutke,kit itd.
Rox-Rab:
Neznam koje rolice se dobiju sa spuhom ali na serijski vario trebaju od 3.6 - 4.0, malossi zuti centralni i zute sustice iz malossi pakiranja ako su ove slabe sta se dobiju sa spuhom, i par brojeva vecu diznu
2mario2:
--- Citat: Grale - 04 Kolovoz, 2012, 18:47:27 ---ako uzimas novi spuh,dobiješ s njim rolice i federe kuplunga,al to samo kod leovincea i još nekih...za početak to smontiras i ide dobro...za daljni tuning,sportski vario,linearne polutke,kit itd.
--- Kraj citata ---
uzeo bi zx, al rabljeni jer trenutno nemam za novi, pa zato pitam... sad je serijski spuh gore i 5g rolice (preteške mislim,centralni i federi su org isto) a vario i ostalo bude s vremenom... kit zasad nemam u planu...
2mario2:
--- Citat: Rox-Rab - 04 Kolovoz, 2012, 22:11:03 ---Neznam koje rolice se dobiju sa spuhom ali na serijski vario trebaju od 3.6 - 4.0, malossi zuti centralni i zute sustice iz malossi pakiranja ako su ove slabe sta se dobiju sa spuhom, i par brojeva vecu diznu
--- Kraj citata ---
hvala na savjetu... ide po gps-u 71km/h, al mi to nije ipak dovoljno... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju