Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 - rolice, federi...

<< < (2/3) > >>

Grale:
onda napravi tak kak ti je rox reko...al računaj da će te rolice,federi i centralni ispast još najmanje 150 kn...a za oko 800 kn imaš novi tt za kupit...gledaj kaj ti je isplativije

2mario2:

--- Citat: Grale - 04 Kolovoz, 2012, 22:26:39 ---onda napravi tak kak ti je rox reko...al računaj da će te rolice,federi i centralni ispast još najmanje 150 kn...a za oko 800 kn imaš novi tt za kupit...gledaj kaj ti je isplativije

--- Kraj citata ---
bolje novi naravno, al našao sam zx i tt oba po 350kn... znaći još 150-200kn dodam za ovo i eto bar nešto... ipak mi manje ispadne, a i tolko bi se našlo... a kad bude više love onda novo naravno... bi ruknuo to onda zasad tak gore???

Grale:
rokni,samo pazi da spuh nije udubljen ili varen dok ga budeš kupoval

2mario2:

--- Citat: Grale - 04 Kolovoz, 2012, 22:39:32 ---rokni,samo pazi da spuh nije udubljen ili varen dok ga budeš kupoval

--- Kraj citata ---
spuh je jedan samo hrđav, a drugi prešprican s mat crnim sprejem za spuh... inače su skroz ok...

MaT:
A htio sam pitat citao negdje da nije dobro imat zute fedre na kvacilu e sada ja sam planirao stavit bijele fedre na kvacilo centralni bijeli imam osjecaj da mi malo pre tvrd zuti, i puknut rolice 3.7 jer sada imam 3.4 ili 3.5 i ide 80 max. pa uspud ca cujem vase misljenje

Ofc malosi dijelovi ce bit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju