Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

O radu moderatora (odvojeno iz teme natječaja za moderatora)

<< < (5/6) > >>

eladio:
nakon sto sam pobrisao opet 10ak postova moderatora  :confused5: ,

2marracc

--- Citat: marracc - 04 Kolovoz, 2012, 16:13:44 ---super da si otovrio ovakav Topic!
predlozio bih da sam ti i efz budete moderatori ovog podforuma, tako da ko dodje do sukoba s modovima, da nemogu brisat postove preko kojih se prepiremo, pa da se ovdje sve jasno vidi!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako je oduvjek i bilo, pa vise puta su se ovdje otvarale teme s prigovorima.
uz napomenu da se teme ne brisu, nego se bacaju u otpad, tako da se cuvaju svi "dokazi".

daRio:
Pošto se o izboru Moda piše u 2 ili možda 3 teme izabrao sam ovu da ne spamam onu glavnu.
Htio sam pitati ......zašto se nitko nije sjetio ili malo glasnije založio za člana Drnda-1 ?

U startu ću reći da nisam njegov promotor ili advokat jer ga niti ne poznam ali ga kao člana duže vrijeme pratim.
Kvalitetan je sugovornik,tehnički vrlo potkovan u mnogim sferama tehnike pa i autima,vrlo smiren i ne ulazi u nepotrebne konflikte a ako se nađe onda to vrlo elegantno riješi.
Ima karakterističan opušteni stil pisanja koji zna podignuti atmosferu i trudi se svakome pomoći i ne primjećujem da druge blati ili ismijava.
Ako nije kasno za prijedloge,osobno bi ga volio vidjeti kao Moda i stoga ga preporučujem i nadam se da u svojem razmišljanju nisam usamljen.

stunt_master:

--- Citat: daRio - 07 Kolovoz, 2012, 19:35:57 ---Pošto se o izboru Moda piše u 2 ili možda 3 teme izabrao sam ovu da ne spamam onu glavnu.
Htio sam pitati ......zašto se nitko nije sjetio ili malo glasnije založio za člana Drnda-1 ?

U startu ću reći da nisam njegov promotor ili advokat jer ga niti ne poznam ali ga kao člana duže vrijeme pratim.
Kvalitetan je sugovornik,tehnički vrlo potkovan u mnogim sferama tehnike pa i autima,vrlo smiren i ne ulazi u nepotrebne konflikte a ako se nađe onda to vrlo elegantno riješi.
Ima karakterističan opušteni stil pisanja koji zna podignuti atmosferu i trudi se svakome pomoći i ne primjećujem da druge blati ili ismijava.
Ako nije kasno za prijedloge,osobno bi ga volio vidjeti kao Moda i stoga ga preporučujem i nadam se da u svojem razmišljanju nisam usamljen.

--- Kraj citata ---
pa ja san prvi dan ga preporucio  :dontknow:

daRio:

--- Citat: stunt_master - 07 Kolovoz, 2012, 19:52:35 ---
pa ja san prvi dan ga preporucio  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Znam ali samo nas dvojica??
Očekivao sam više glasova podrške. :dontknow:

eladio:
ni sam drnda se nista ne javlja  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka