Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
O radu moderatora (odvojeno iz teme natječaja za moderatora)
marracc:
--- Citat: eladio - 03 Kolovoz, 2012, 22:25:04 ---O trenutnom radu moderatora nema smisla pisat u onoj temi gdje se traže novi moderatori, pa evo nova tema :frajer:
1. vezano za bannove, prigovore na rad moderatora i sl.
Više sam puta rekao da ovaj podforum ovdje postoji da se riješe svi takvi problemi. Tako da ako ikad itko bude imao ili već ima problema s nekim moderatorom/adminom, neka otvori ovdje novu temu i idemo vidjet šta se da riješiti..
2. vezano za podforume i rad unutar njih..
Kad je u pitanju podforum tržnica gdje prodajate, oglasi tonu sami po sebi, i ne vidim šta vam smetaju stari oglasi. I ako nisu zakljucani, to je samo zato jer moderatori pokusavaju se baviti bitnijim stvarima, kao sto su uredjivanja aktivnih oglasa i naslova i td.. Oni koji potonu u zaborav sami po sebi vise nisu problem..
Po pitanju tehničkog dijela podforuma, inzistirat ću na tome da moderatori počnu malo više brisat totalne nebuloze, i da budu oštriji prema spamu. Također ću inzistirat da se više uređuju naslovi. Ukoliko neke teme su više puta prožvakane, treba ih zaključavati. Slažem se, da ako ima nekih dobrih tema o kojima se puno puta raspravljalo da trebaju biti sticky.
Pošto se povlaći i pitanje mojih kriterija, tehničko znanje i iskustvo je na drugom mjestu, a pozitivan stav uz kulturno ponašanje je na prvom mjestu. Ali u konačnici sve se svodi na dojam :toothy11:
--- Kraj citata ---
super da si otovrio ovakav Topic!
predlozio bih da sam ti i efz budete moderatori ovog podforuma, tako da ko dodje do sukoba s modovima, da nemogu brisat postove preko kojih se prepiremo, pa da se ovdje sve jasno vidi! :icon_thumright:
Doomsday:
Pa i do sada se sve jasno vidilo u ovom podforumu, nema brisanja ako je legitimna pritužba...
:glasses2:
steeef:
kaj se tiče tržnice jedan sam moderator sigurno ne stigne pratit sve oglase i sve podforume na istoj i svaki oglas zasebno pogledat i eventualno korigirat po potrebi..aj si zamislite kolko se dnevno doda novih oglasa i kolko ih se dnevno bumpa..jeste?ok.
i BTW- jel je takav problem stavit P; kod prodaje i K; kod kupovine u naslov da bude preglednije?
još je jedan od problema ljenost članova i otvaranje tema tipa koi skuter uzet i slično,kakvih ima po desetak i više istih jer je teško malo pogledat.
i ljenost za pročitat tu i tam koje pravilo pa nebi bilo bezveznih upita.
@ eladio,drago mi je da su se kriteriji malo pooštrili i da se bude uvelo reda pogotovo u tehnici gdi je sve puno nebuloza i gluposti a tu bi tek trebalo bit reda da ljudi nađu prave informacije i da iskoriste iste.
igor.sb:
moze
dnevno imas 2-3 stranice u prodaji i kupovini i par oglasa o skuterima, to ti je pol sata dnevno
bitna je tehnika otvaranja tema, klik kotacicem, potvaras 20 tema odjednom (iz jedne stranice), vecina su samo bumpovi, skrol dole, provjera datuma, ak su novi, provjera naslov, cijena, gasis prelazis na drugu temu
a otvarat temu po temu,gasit jednu vracaj se na oglasnik otvaraj drugu, 5 moderatora ne bi bilo dovoljno
tehnika stef :icon_thumright:
Dugi13:
--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2012, 22:23:13 ---moze
dnevno imas 2-3 stranice u prodaji i kupovini i par oglasa o skuterima, to ti je pol sata dnevno
bitna je tehnika otvaranja tema, klik kotacicem, potvaras 20 tema odjednom (iz jedne stranice), vecina su samo bumpovi, skrol dole, provjera datuma, ak su novi, provjera naslov, cijena, gasis prelazis na drugu temu
a otvarat temu po temu,gasit jednu vracaj se na oglasnik otvaraj drugu, 5 moderatora ne bi bilo dovoljno
tehnika stef :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju