Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

O radu moderatora (odvojeno iz teme natječaja za moderatora)

<< < (3/6) > >>

igor.sb:
pise u pravilniku da članovi mojskuter foruma koji su zaradili jedan ili vise banna ne mogu biti moderatori, niti obavljati funkcije istog  :dontknow:

marracc:

--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2012, 20:23:30 ---pise u pravilniku da članovi mojskuter foruma koji su zaradili jedan ili vise banna ne mogu biti moderatori, niti obavljati funkcije istog  :dontknow:

--- Kraj citata ---

kaj Yog ima bann? ja nemam :)

igor.sb:
jog bi jos 24h imao ban, zbog pisanja u tuđem oglasu

al kako vise ne vodim racuna o oglasniku, popustio sam :) <3

Drnda:
ja imam 2 banna do sada, oba od roberta, lik nema smisla za humor i jednostavno, skonta kao uvredu neku glupost koja nema veze s njim....  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

igora za moda...

eladio:
O trenutnom radu moderatora nema smisla pisat u onoj temi gdje se traže novi moderatori, pa evo nova tema  :frajer:

1. vezano za bannove, prigovore na rad moderatora i sl.

Više sam puta rekao da ovaj podforum ovdje postoji da se riješe svi takvi problemi. Tako da ako ikad itko bude imao ili već ima problema s nekim moderatorom/adminom, neka otvori ovdje novu temu i idemo vidjet šta se da riješiti..

2. vezano za podforume i rad unutar njih..

Kad je u pitanju podforum tržnica gdje prodajate, oglasi tonu sami po sebi, i ne vidim šta vam smetaju stari oglasi. I ako nisu zakljucani, to je samo zato jer moderatori pokusavaju se baviti bitnijim stvarima, kao sto su uredjivanja aktivnih oglasa i naslova i td.. Oni koji potonu u zaborav sami po sebi vise nisu problem..
Po pitanju tehničkog dijela podforuma, inzistirat ću na tome da moderatori počnu malo više brisat totalne nebuloze, i da budu oštriji prema spamu. Također ću inzistirat da se više uređuju naslovi. Ukoliko neke teme su više puta prožvakane, treba ih zaključavati. Slažem se, da ako ima nekih dobrih tema o kojima se puno puta raspravljalo da trebaju biti sticky.

Pošto se povlaći i pitanje mojih kriterija, tehničko znanje i iskustvo je na drugom mjestu, a pozitivan stav uz kulturno ponašanje je na prvom mjestu.  Ali u konačnici sve se svodi na dojam  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju