Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
haha,i ja kad mi sad sinulo kaj sam sve delal i sjetim se ja da sam negdje precital da pokrece i vodenu a ja sam ga skinul...e j****u :laughing9: onda sam sutra opet u pogonu ak postelam fergazer ide snimka kak sad ide :hello:
2mario2:
ajd da bude Runner složen do kraja... i da... dosada dela svoje... Aerox ti je doslovce u dijelovima... ;D naj me hbiti... ;D
TomoRI:
naravno, okrece zubcanik koj pokrece pumpu vode i pumpu ulja
a sto se tice toga da sam radis mjesavinu moras kupiti onaj adapter, a dalo bi se mozda sloziti da one 2 cjevcice spojis da ono malo ulja ide u krug
neven92:
ma uljna je vec rijesena,radi sve kak treba...al sad me i dalje karb jebe...probal sam malo plovak nastelati da kasnije zatvara jer nekak imam osjecaj ko da bez benzina ostaje na ful gasu...i sad probal sa diznom 85 i dalje se gusi na ful gasu,al imam osjecaj da prije opet uhvati gas...al sad mi vec dosta trokira na 3/4,pol gasa i manje....ak stavim jos vecu diznu kak bu pak to onda....pa ja mislim da nebi trebala dizna oko 90 ili? jel vozio ko slicni setup :help:
neven92:
stavil sam 90 i sad ni krenuti nemres...vratil 82 i skuter savrseno ubrzava al svejedno se gusi kad dugo ide ful gas...evo videa,cijelo vrijeme drzim gas do kraja ,slabo se cuje zbog vjetra al skuzi se problem...
pa kaj mu je...sad sam tu narihtao plovak da lagano prelijeva cijelo vrijeme i svejedno se to događa :sad1: znaci goriva ima vjerojatno onda tijekom voznje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju