Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
Tomi_ZG:
--- Citat: neven92 - 17 Rujan, 2012, 22:42:14 ---samo da jos pitam,dal ima kakve veze mikroremen s pumpom vode? :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ima,mikroremen pokreće vodenu i uljnu.
Ak je točena samo voda moguće i da je kiler zaštopan,kad se samo sjetim kakav sam kaos nekad imal kad sam samo vodu točil u skuter,to nije bila tekućina neg mi se doslovno blato napravilo,od tad samo antifriz i nikaj drugo,a on ujedno i podmazuje semering vodene.
neven92:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Rujan, 2012, 22:50:46 ---
--- Citat: neven92 - 17 Rujan, 2012, 22:42:14 ---samo da jos pitam,dal ima kakve veze mikroremen s pumpom vode? :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ima,mikroremen pokreće vodenu i uljnu.
Ak je točena samo voda moguće i da je kiler zaštopan,kad se samo sjetim kakav sam kaos nekad imal kad sam samo vodu točil u skuter,to nije bila tekućina neg mi se doslovno blato napravilo,od tad samo antifriz i nikaj drugo,a on ujedno i podmazuje semering vodene.
--- Kraj citata ---
e fala,onda znam kaj je,skinul sam mikroremen kad si sam radim mjesavinu :toothy12: j****ti lc masine kad nemam pojma jos kak to sve funkcionira :toothy3: i mislil sam si da pokrece i vodenu hahahah...al da,antifriz svakako ide nutra sad kad sam sklopil masinu i ne mislim ju raskapat dok ne cvikne ;D
Grale:
znal sam čim sam ovo videl prvo
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
Marekk:
--- Kraj citata ---
:glasses9: :glasses9: :frajer: :happy3: ;D :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: neven92 - 17 Rujan, 2012, 22:54:20 ---e fala,onda znam kaj je,skinul sam mikroremen kad si sam radim mjesavinu :toothy12: j****ti lc masine kad nemam pojma jos kak to sve funkcionira :toothy3: i mislil sam si da pokrece i vodenu hahahah...al da,antifriz svakako ide nutra sad kad sam sklopil masinu i ne mislim ju raskapat dok ne cvikne ;D
--- Kraj citata ---
A bokte ;D
Ajde barem je otkriven problem,sva sreća da nije cviknul
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju