Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Natječaj : traže se moderatori
stunt_master:
--- Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 11:39:54 ---@grale- hebo ga ti, ako su pravila pred korisnikom valjda ce nesto procitat.
Btw. Stavit test od 5 pitanja iz pravila pa dok ne polozi nema koristenja xD
--- Kraj citata ---
:notworthy:
ovaj prijedlog zasluzuje status moderatora :toothy12:
sad stavit natjecaj, ko sastavi najbolji test dobije nesto :dontknow:
Drnda:
netreba pretjerivat.. dosta njih ne cita pravila i jebat ga... ispravi mu ili mu reci da pripazi na to... sigurno ce skuziti ako ima u glavi
igor.sb:
--- Citat: Kamba - 21 Kolovoz, 2012, 07:20:02 ---....Igore ne izmisljam toplu vodu,hocu rec da oglase treba brisat odmah ako nisu potpuni.... :dontknow: ...i jednom upozorit clana,drugi put banana....
--- Kraj citata ---
pa to sam i radio, a sta su drugi radili to ne znam, jednom upozorim, eventualno 2x ako vidim da je netko mentalno zakinut
3x brisem, onda ide ban
npr miki speedy je pobjednik u ovome
steeef:
štos je u tome da se pravila NE čitaju.
pa kaj smo m budale da svaki dan petorici šaljem na pm da oglas treba izgledat ovak i ovak?
neke sitnice u naslovu sam ispravljal al nekad sam jednostavno samo sve brisal..ak oni ne vide pravila,ne vidim ni ja tipku EDIT u opcijama.
a kaj se psovanja tiče,to je dio balkanske kulture očito,ako i na televiziji i filmovima koje snimaju kunu ko kočijaši,kak nebi i mi ostali.jedno su te kao prostačke poštapalice a drugo je nekom psovanje familije ili slična vrijeđanja.a to rade svako po svom bil on moderator ili ne.
a kad se već traži dlaka u jajetu onda da su svi članovi pročitali pravila i pridržavali se njih,nas moderatora nebi ni trebalo,nebi bilo ni bannovanja ni ničeg..
tak da vi koi kritizirate prvo krenite od sebe i sredite sebe pa ostale :hello:
igor.sb:
stef za moderatora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju